| Capota a întrebat:

Salutare TPU, imi poate sugera cineva o metoda ieftina de incalzire a unei locuinte cu o camera, bucatarie si baie?
Mentionez ca nu am racord la reteaua de gaz, iar lemnele pentru o iarna m-ar ajunge cam 1300 de lei. Multumesc!

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca ai soba poti incerca cu peleti. Au un randament foarte n-are si se zice ca sunt ieftini arzand mai greu decat lemnele. Poti face incercare pentru o luna si vezi cat te costa pe luna. Inmultesti cu 5-6 luni si vezi cat te costa pe iarna.
O alta sursa care se zice ca-i ieftina este cu panouri radiante: http://adevarul.ro/......index.html
Citeste pe pagina din link-ul de mai sus si poate te dumiresti. Cu radiatorul se incalzeste numai aerul si consuma de-ti sar sigurantele dar se zice ca trebuie sa ai si un radiator. Cel mai ieftin ar fi cu panouri solare dar la bloc... Si daca este o iarna noroasa... Mai este incalzirea cu pompe dar costul initial este foarte scump.

4 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Ar mai fi caloriferele electrice dar sunt destul de costisitoare

| cyupaku a răspuns:

Incearca o soba care este cu butelie este ieftina si cred ca o butelie de 50 de lei te tine vreo doua saptamani

| iAMVi a răspuns:

Daca iei in calcul niste calorifere electrice iti spun de pe acum ca trebuie sa ai dinainte un streang si o grinda sanatoasa pe care te poti baza atunci cand vine factura.
In afara de lemne nu exista alta solutie decat sa stai in plapuma happy

| MariusStefan25 a răspuns:

Hai ca iti zic eu, leagate de firul de dinaintea contoarului si cumparati un calorifer electric bun, faci treaba