| AnaBlackVampire a întrebat:

Tocmai am primit o lampa de birou. Lumina e ff buna. Si lumineaza perfect chiar mai mult decat suprafata mesei imitand lumina naturala.

Dar problema este ca lampa este foarte mare, proeminenta alba. Suportul de jos unde se tine toata lampa e dreptungiular si ocupa mult si asa e si partea care lumineaza. E toata alba si pare ca de spital laughing Nu-mi place deloc cum arata si as avea nevoi de idei cum sa o personalizes sau cum sa o infrumusetez.

Dau funda si voturi pentru raspunsurile cele mai bune. Insa n-as prea vrea sa o mazgalesc sau sa scriu pe ea ca nu ma prea pricep iar abtipilduri... cele mici si multe mi se par ca nu arata bine.

Multumesc anticipat, sper ca intrebarea nu e prosteasca si ca e la categoria buna.

Răspuns Câştigător
| klaws007 a răspuns:

Intrebarea nu e deloc prosteasca, si eu i`mi pun mereu astfel de intrebari. ai putea sa o maschezi asezandò in spatele altui obiect, sa lipesti niste stelute fosforescente, sa agati unul sau doi ursuletzi, sau ai putea sa o lasi asa si in timp o sa te obisnuiesti cu ea.
sper ca tiàm fost de folos.

4 răspunsuri:
| a1doru a răspuns:

Iei un spray cu vopsea si-i schimbi culoarea.

| Zangetsu a răspuns:

Incearca sa lipesti margelute pe ea! Iti alegi modelul si culorile si apoi vei avea propria lapma personalizata!

| ionut6715 a răspuns:

Incearca sa lipesti margelute pe ea! Iti alegi modelul si culorile si apoi vei avea propria lapma personalizata!

| Minnie_8841 a răspuns:

Incearca sa lipesti margelute pe ea! Iti alegi modelul si culorile si apoi vei avea propria lapma personalizata!happy