| stalin a întrebat:

Salutare tuturor! va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:mi s-a desprins manerul de la o usa de interior..concret,am ramas cu manerul in mana,si nu stiu cum sa fac sa il 'sudez' la locul lui,deoarece banuiesc ca in fabrica,ca sa zic asa,a fost bagat fortat,sau ceva de genul,caci nu are nici un fel de sistem de prindere sau ceva care sa ma ajute.pur si simplu acum iese din usa fierul ala patrat pe care vine prins manerul, maner care ar fi trebuit sa vina fest pe acel fier, sa nu mai iasa nici daca tragi intentionat ca ghiolbanul...asadar,intrebarea mea este,s-a mai confruntat pana acum cu asa ceva? si daca da, cum ati reusit sa fixati manerul la locul lui, in asa fel incat sa nu mai iasa..va multumesc anticipat!

3 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Daca esti suta la suta sigur ca nu trebuia sa iasa never de acolo, foloseste putin adeziv. Ar fi de preferat poxipolul, dar poti improviza si cu altele care adera la metal, ba chiar si cu silicon.

| stalin explică (pentru regis):

Da,cateroric nu trebuia sub nici o forma sa iasa de acolo1am mai incercat cu super glue, cu un alt adeziv..pana mea, am sa caut ceva care sa adere maxim la metal..mersi baieti!

| User2 a răspuns:

Am patit si eu asa ceva. Daca ai reusit sa deschizi usa, scoate broasca (miezul, mecanismul) si apoi introduci acolo manerul. Dupa asta iei un dorn sau daca nu ai ceva asemanator gen cui de 20 si il tocesti la capat, bati muchia manerului din interior pana sta acolo. Daca vrei poti sa ii dai un punct de sudura cu un aparat performant si electrozi in functie de materialul manerului. se poate si pe aluminiu. Funda?