| benga94 a întrebat:

Salutare, vin cu o curiozitate, mi-am cumpărat un apartament.
La parter în asa zisele cartiere rezidențiale pe câmp... Nu știu ce a fost în capul meu, e la Brașov luat, încă nu am apucat sa locuiesc în el. E cumpărat doar pentru vacante dar am auzit tot felul de chestii cu parterul cum ar fi invazie de gândaci și șobolani... Asa e? Deci șoarecii ma dezgusta îngrozitor.Ar putea întra pe țevile scurgerii sau chiar și prin wc asa am citit pe un forum, chiar asa urat sa fie parterul? Aștept informații legate despre acest subiect, n-aș vrea să-l închid sa plec sa vin după 1 an sau 2 și sa vad cum ma așteaptă sobolaniiii

3 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

La blocuri noi e ok, bănuiesc ca daca e cartier rezidențial, e bloc recent construit. La blocurile vechi era problema, ca erau construite prost. Cind am venit in Bucuresti ca mi-am cunoscut sotia, mi-a gasit de lucru de renovat un apartament. Am locuit intr-o camera a lui, si, pana sa fac mastile de pe holuri, prin crăpăturile celor vechi venea cate un sobolan din cand in cand. Sotia mea ii lasa mereu mîncare la gura crăpăturilor, ca sa nu atenteze la mîncarea mea ☺. Dupa ce am terminat de inchis totul, nu a mai venit niciunul. Si pe unde an lucrat la blocuri noi, nu am întîlnit aceasta problema.
Deci, stai linistit. Mai ales daca nu e mîncare pe acolo, nu au nici un interes sa vina, daca chiar ar putea.

| StefanDrg a răspuns:

Eu locuiesc in Brasov tot la parter, in afara de cateva furnici si alte insecte nu am vazut nimic. Nici urma de sobolani

| benga94 explică (pentru StefanDrg):

Dar depinde unde locuiești dacă ai blocul în oraș e altceva eu am luat în Brașov subcetate sinpetru pe câmp...