| Levi123 a întrebat:

Salutare,voiam sa va intreb unde trebuie ținut termostatul pentru ca daca pun termostatul la dormitor catre exterior,centrala merge continu,si nu ests izolat,problema este ca daca țin la sufragerie este mai cald, unde ziceti sa pun?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

In camera cea mai răcoroasă(rece).

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Cum adica in dormitor catre exterior? Lămureste-mă.

| relian a răspuns:

Termostatul se pune departe de surse de caldura, departe de calorifer, nu in locuri unde ar putea sa bata soarele, nu linga ferestre si undeva cam la mijlocul locuintei.

Locul cel mai bun este in sufragerie, dar nu linga fereastra, undeva la mijlocul zidului si departe de calorifer.

Tu in dormitor, oricum dorimi, esti acoperit cu ceva, un pic mai racoare cand dormi este in regula.

| Levi123 explică (pentru relian):

Arata 21 de grade este bine pentru copil mic?

| relian a răspuns (pentru Levi123):

laughing amice, u sunt pediatru, nu-s doctor, intreaba un doctor ceva, dar eu cred ca la 21 cit spui e bine si pentru un copil. Nu inggeata la 21 de grade, plus ca il si acoperi cu ceva.

Asa intrebi pentru orice chestie? Naspa, dar asta e. Nevastata a fost la spital cand a nascut da, acolo cit de cald era sau ce temperatura era pe acolo?
Nu mai puneti intrebari de astea de zici ca acu ati cazut din Luna. Daca tu te simti bine, daca un batran se simte bine, fii sigur ca si un copil se simte la fel de bine.

| gabicoo a răspuns:

Îți iei unul cu radiofrecvență și îl muți noaptea în dormitor, iar ziua când ești la serviciu in sufragerie.

| Levi123 explică (pentru gabicoo):

Pai daca il mut la dormitor merge toata noaptea centrala.

| gabicoo a răspuns (pentru Levi123):

Și stai la căldurică = Somn odihnitor. Dacă dormi în frig - nu-ți mai tihnește somnul.

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca vrei economie la factura il pui in cel mai calduros loc din casa

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Am inteles ce-ai vrut sa spui cu peretele exterior.
Peretele care da spre exterior nu este izolat si fiind rece, centrala merge in continuu.
Il pui in dormitor, dar nu pe peretele exterior, ci undeva in zona patului, sa ai confort termic cand dormi. De altfel, noaptea setezi o temperatura mai joasa (21 de grade in loc de 23, ca ex)