| Csmin26 a întrebat:

Salutare!
Vreau sa va cer cateva sfaturi legate de pomi tuia, de ceva timp au inceput sa mi se usuce, anul trecut am pierdut doi si din cate am observat cei doi aveau gauri in tulpina. banuiesc ca un vierme sau o insecta i-a afectat pe acestia.
???????????? ???????? ???????????????????????????????? ???????? ???? ???????? ???????????????????????????? ???????? ???? ???????? ???????????????????????? ???????? ???????????????????????????? ????????????????????????????????????/??????????????????? ????? ???????? ???????????????????? ???????? ????????, ???????????????????????????????? ???????? ????????, ???????????????????????????? ???????? ????????, ???????????????????????? ???????? ????????????
Anul acesta dupa ce s-a topit zapada in luna martie o parte din ceilalti pomi au inceput sa se usuce si din cate am observat cativa au inceput sa se usuce de la varf in jos.
Saptamana asta i am curatat, i am stropit cu Champ 77 WG si i am udat.
???????????????????? ???????????????? ???????? ???????? ???????????????????????? ???????? ???????????? ???????? ???????? ???????? ???????????? ???????????????????????? ????????????????????????????????? ???????????????????? ???????? ???????????????? ???????? ???????? ???????? ???????????? ????????????...

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Tuia nu este pom (nu este fructifer), ci face parte din familia coniferelor (brazilor) si se comporta ca atare.

| Cipi1212 a răspuns:

Este vorba despre sfredelitorul tulpinii. Este foarte periculos!