| Ecocurious a întrebat:

Salutari! De demult am probleme cu spatele, si am o intrebare despre saltele care folositi. Am citit mult pe internet si am vazut un articol cum sa alegem salteaua potrivita pe site-ul Magniflex. E scris despre diferite tipuri de saltele si spun, ca ofera 10 ani de garantie. Cineva are experienta cu saltele acestea? Multumesc

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Pentru durerile de spate sunt recomandate saltelele ortopedice! Eu cred ca mai important este sa dormi pe materiale sanatoase cum sunt lana, pasla,, bumbacul decat tot felul de materiale sintetice si spuma poliuretanica! Eu am o saltea ortopedica, cu doua fete(iarna-vara) produsa de cei de la Saltex-Bucuresti de aproape 10 ani si sunt si azi multumita de ea!

| Ecocurious explică (pentru fabiola):

Multumesc mult de raspuns. Sunt de acord ca salteaua trebuie sa fie ortopedica si din materiale naturale, de aceea mi-a placut salteaua din bumbac: http://www.magniflex.ro/products/Saltele-classico/relano-bamboo/. Dar, numaidecat am sa verific si Saltex sa vad ce ofera si ei.

12 răspunsuri:
| ellutza a răspuns:

Reclama, sufletul comertului. Si eu am probleme cu spatele, am scolioza deoarece am dormit toata viata pe partea dreapta. Despre saltele, perne, scanduri, se spun multe. Daca ai bani poti sa-ti iei o saltea de la magniflex, este identica cu cele din magazine care sunt de 5 ori mai ieftine. Chiar m-am speriat cand am vazut ce preturi au.Am incercat si eu destule si nu m-am ales decat cu dureri mai mari. perne magnetice, nebunii, pana la urma salvarea mea a fost tot o perna de la mama. O perna mare pe care dorm mai ridicata, o saltea relaxa simpla, normala. Acum dupa toate incercarile consider ca atunci cand dorm pe pat tare, fara perna, vertebrele sunt tesite, se apasa intre ele ca un acordeon strans. Cand dorm pe perna mare vertebrele sunt relaxate ca un acordeon deschis. Alta comparatie nu am gasit acum... eu te sfatuiesc sa nu cheltui atat de multi bani pe o recalama efectiv. Incearca diferite pozitii cu ce ai in casa si urmeaza un tratament medicamentos si masaje cu unguente antiinflamatoare. Sanatate. poate dai si fundita. daca vrei sa mai stii ceva intreaba

Răspuns utilizator avertizat
| knockouuuut a răspuns (pentru ellutza):

Nu ai scolioza daca ai dormit toata viata pe partea dreapta, eu am scolioza si nu am dormit"toata viata" pe o parte.Iar daca aveai scolioza trebuia sa faci gimnastica medicala.

| ellutza a răspuns (pentru knockouuuut):

Am scolioza fix din aceasta cauza, am facut si computer tomograf, am facut si gimnastica medicala cat am avut posibilitate. Acum nu mai sunt in ro.

| andreirapid a răspuns:

Http://www.saltele.ro/contact.html, asta e cel mai bun si cel mai vechi magazin de saltele :D! Poti apela cu siguranta la ei, dar sunt din Sibiu, nu stiu daca au transport gratuit, poti sa te interesezi! Insanatosire grabnica!

| Ecocurious explică (pentru andreirapid):

Mersi mult, am sa verific site-ul.

| ionip a răspuns (pentru Ecocurious):

Pentru durerile de spate, cele mai bune saltele ortopedice sunt cele de la Dormeo. Pe siteul lor sunt postate mai multe ghiduri ce te vor ajuta sa faci alegerile potrivite http://www.dormeo.ro/ghiduri-dormeo/

| danadanuta99 a răspuns:

Recomandarea mea este www.giuliaconfort.ro

| AngelaV a răspuns:

Salut,
Daca vrei intr-adevar o saltea adecvata pentru spate incerca la Morfeus, au reprezentanta in ro si au saltele certificate medical, eu am o saltea de la ei de vreo 3 ani si e super ok.

| rcostica a răspuns:

Salut! Unchiul meu are si el probleme cu spatele de mult timp. In august si-a cumparat o saltea ortopedica si mi-a spus ca se simte mult mai bine. El si-a luat-o de aici: http://www.saltele-lenjerii.ro/magazin/product-category/saltele-ortopedice/

| ionip a răspuns:

Pentru durerile de spate, cele mai bune saltele ortopedice sunt cele de la Dormeo. Pe siteul lor vezi gasi mai multe ghiduri ce te vor ajuta sa faci alegerile potrivite http://www.dormeo.ro/ghiduri-dormeo/