LG este mai buna chiar si decit Whirlpool.Dar cauta sa cumperi o masina care sa spele pe vericala adica cu incarcare verticala ca alea sint mai bune., rezista mai mult in timp, si apoi rufele stau in apacind sint spalate, tu avind posibilitatea sa pui cita apa vrei, chiar sa umpli tot tancu ala cu apa.La alea de incarci lateral poti avea problema cu scurgeri de apasi apoi rufele cins sint spalate stau mai mult asa in afara de apa. Celputin mie nu imi plac astfel de masini cu incarcare prin fata.Si ce silentioasa sa fie doar nu speli rufe la 2 noaptea.Si daca stai la casa faci undeva departe de dormitor un spalator si nu auzi.Dar astea noi sint oricum mai silentioase.Eu ce masini amvazut LG mi-a placut.Dar nu alea mici, caricaturile alea ca nu stiu poate nu imi plac mie ca ma invatati cu din astea mari.Sint din astea cu incarcare pesus dar fara rotitorul ala in mijloc, daca stii despre ce vorbesc.Nu stiu denumirile tehnice la piese dar nu are chestia aia in mijloc sa roteasca rufele sau ce le face.Astea sint cele mai bune.Am vazut ca unia iti dau marci de masini care sint mai bune.Ce pot sa iti zic eu sint undeva unde sint toate marcile posibile de masini de spalat si cele mai bune sint LG si dupa Samsung si Whirlpool.Dar acum tu cumperi o masina de ce bani ai.
Multumesc mult tuturor pentru raspunsuri!
In final m-am decis sa iau un LG. Spre ea ma batea si pe mine gandul, iar sfaturile voastre m-au convins!
Eu am Whirlpool cu încărcare verticală, de mai bine de 8 ani și încă nu dă semne de oboseală. Nu s-a defectat absolut niciodată și nici nu am folosit vreodată calgon sau alte bazaconii de genul ăsta.
Ai uitat sa specifici bugetul tau de cheltuieli. Acesta este un aspect foarte important.
Te-as sfatui sa iei LG. Beko sunt cam slabute calitativ, si multe sunt facute la turci.
Pot sa iti dau cateva puncte dupa care sa te ghidezi : cuva de 7 kg, si minim 100 de rpm. Clasa energetica depinde de producatori, poate sa fie a+ sau aa+. Deci vezi care din acelea 2 se apropie.
Totusi, daca vrei marci de calitate uite aici :
Miele Electronics (Germania) peste 2000 de lei
BOSCH (Germania) - intre 1200-1800 de lei
Gorenje (Slovacia-Italia) - pana in 1500 de lei
Samsung (korean) - pana in 1500 de lei
Electrolux (Suedia) 1200-1300 de lei
Perfect pertinent raspuns, se vede cine cunoaste
Amea este de la LG si e foarte buna
http://www.lg.com/ro/masini-de-spalat/lg-F1289TD-masini-de-spalat
Nu face zgomot mai deloc, capacitatea e de 10 kg si are foarte multe optiuni. Iti recomand.
Masina de spalat rufe Slim Hotpoint AQS73D29, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Ecotech, Silentioasa, Consum Super Redus, Multiple Programe
Salut, eu am un Beko de doi ani si sunt foarte multumita. E silentioasa, consuma putin curent!
InOrOut întreabă: