Salut, cumparati spray-ul ala de muste ala cu galben si albastru si dai cu el in zonele cu paianjeni,
Pai, unul dintre raspunsuri ar fi sa nu ai ceva ce ii atrage, cum ar fi mizeria.
In al doilea rand ar trebui sa gasesti locul de unde vin, ca nu apar din senin ca zombii din l4d2.
Iar daca nu merge, inseamna ca cineva tii baga acolo
Deci da-le cu spirt pana pica dupa prindele in hartie igienica dupa arunca-l in W.C.
De ce nu iti iei un spray de insecte, spune la ce insecte sunt bune, multe sunt si contra paianjenilor, sprayezi de cateva ori pe la colturile incaperii si o sa fii ok.
Incearca alte spray-uri anti-paianjeni, sau vorbeste cu taicatu sa ii prinda el intr-o zi si sa vada de unde vin si de ce
Probabil au un cuib undeva si tot ies la vanatoare, cauta sa achizitionezi un spray K300+ de la producatorul SANO, este foarte puternic trebuie utilizat cu atentie marita, dar si rezultatele sunt pe masura. Ultima data l-am vazut in Kaufland.Succes
Nu prea ai cum sa scapi de ei, doar prin curatenie, mai mult decat cea obisnuita, mai ales daca stai la bloc te inteleg, am patit-o si eu, succes, sper sa castigi...
Elelena65 întreabă: