| ksuper31 a întrebat:

Salutari TPU! De la inceputul verii baia mea a fost asaltata de paianjeni normali (d-aia cu picioare mari si subtiri neveninosi dar cu viteza mare).In fiecare zi gasesc cate cel putin 2-3 paianjeni intr-un colt.Si nici nu am tantari sau muste in baie,nici macar in casa,deci nu imi explic de ce tot stau acolostraight face.In plus, imi e si frica de ei...adica,au viteza aia super tare si ii prind destul de greu daca nu ii lovesc din prima...
Cum as putea sa scap de ei? Am incercat sa dau cu spray-uri si plasa la geam am.

Răspuns Câştigător
| EMKing a răspuns:

Salut, cumparati spray-ul ala de muste ala cu galben si albastru si dai cu el in zonele cu paianjeni,

6 răspunsuri:
| Cronen a răspuns:

Pai, unul dintre raspunsuri ar fi sa nu ai ceva ce ii atrage, cum ar fi mizeria.
In al doilea rand ar trebui sa gasesti locul de unde vin, ca nu apar din senin ca zombii din l4d2.
Iar daca nu merge, inseamna ca cineva tii baga acolo laughing

| darius51 a răspuns:

Deci da-le cu spirt pana pica dupa prindele in hartie igienica dupa arunca-l in W.C.

| BiuL a răspuns:

De ce nu iti iei un spray de insecte, spune la ce insecte sunt bune, multe sunt si contra paianjenilor, sprayezi de cateva ori pe la colturile incaperii si o sa fii ok.

| BunnyRabbit a răspuns:

Incearca alte spray-uri anti-paianjeni, sau vorbeste cu taicatu sa ii prinda el intr-o zi si sa vada de unde vin si de ce

| LIN2010 a răspuns:

Probabil au un cuib undeva si tot ies la vanatoare, cauta sa achizitionezi un spray K300+ de la producatorul SANO, este foarte puternic trebuie utilizat cu atentie marita, dar si rezultatele sunt pe masura. Ultima data l-am vazut in Kaufland.Succes

| JustMeAndMyWorld a răspuns:

Nu prea ai cum sa scapi de ei, doar prin curatenie, mai mult decat cea obisnuita, mai ales daca stai la bloc te inteleg, am patit-o si eu, succes, sper sa castigi...big grin