| denisTiky a întrebat:

Saluut! Vreau sa cumpar aceasta piscina https://www.dedeman.ro/....../p/7016372

Insa nu stiu ce face acea pompa de la ea. Cine imi poate spune pentru ce este folosita acea pompa?

Răspuns Câştigător
| DedemanSuportClienti1992 a răspuns:

Buna ziua.
Pentru mai multe detalii cu privire la acest produs va rugam sa contactati Serviciul Suport Clienti la numarul de telefon 0234 525 525 sau prin email, la adresa suportclienti@dedeman.ro.
Va multumim.
O zi buna.
Echipa Dedeman.

6 răspunsuri:
| cevdet a răspuns:

Piscina nu o cumperi gata umflata. Vine pliata, la pachet. Cu pompa, o umpli cu aer ca sa capete forma pe care tu o vezi in fotografie.

| denisTiky explică (pentru cevdet):

Omule tu te-ai uitat la linkul ala?
Nu la pompa de umflat ma refeream....Doamneeee

| cevdet a răspuns (pentru denisTiky):

M-am uitat. Dar numai asta am vazut laughing

| DedemanSuportClienti1992 a răspuns:

Buna ziua! Pompa mentionata la accesorii este pentru filtrarea apei din piscina si contine filtru de tip H. Filtrarea apei din piscina este esentiala atat pentru santatea cat si pentru o experienta de inot cat mai buna. Foarte important : trebuie schimbat periodic filtrul pentru ca sistemul sa functioneze corect, respectiv apa sa fie curatata foarte bine. Pentru detalii nu ezitati sa contactati Serviciul Suport Clienti Dedeman la nr. 0234.525.525 sau pe e-mail suportclienti@dedeman.ro. O zi buna! Echipa Dedeman

| denisTiky explică (pentru DedemanSuportClienti1992):

Mai sunt te stoc in magazinul de la Baia Mare? Vreau sa cumpar una de acolo. Multumesc!

| DedemanSuportClienti1992 a răspuns (pentru denisTiky):

Buna ziua.
Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu noi pe canalele proprii, doar acolo va putem oferi informatii legate de produsele si serviciile Dedeman.
Ne puteti contacta telefonic, la numarul 0234 525 525 sau prin email, la adresa suportclienti@dedeman.ro.
Va multumim.
O zi buna.