| Alexminu a întrebat:

Scuze ca am postat aici dar sunt disperat si am nevoie de un raspuns foarte rapid.
In seara asta am lasat un resou in priza timp de o ora, o ora jumate iar la plecare nu am mai avut timp sa stau pentru a se raci.
L-am scos din priza si l-am lasat pe parchet(de lemn) dar am strans tot de langa el pe o distanta de 3-4 metri. Cand am plecat acesta avea cam 60 grade. Se poate aprinde parchetul de la el sau alt ceva? Mentinoez ca are roti de plastic dar sunt despartite de o bucata de fier care era rece... astept raspunsuri calumea deoarece sunt putin panicat big grin multumesc

PS: Resoul este de timpul unui calorifer cu elementi

Răspuns Câştigător
| Claudia1397 a răspuns:

Parerea mea poti sa stai fara grija atata timp cat nu este nimic deasupra si parchetul la 60 de grade nu ia foc! Si plus ca cei care l-au facut nu erau asa prosti ca sa-l faca in asa fel in care sa ia foc. Parerea mea.
Succes!:*

2 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Inteleg ca nu e resou, ci radiator. La 60 de grade nu se intampla nimic, dupa cum nici in ora in care a functionat nu s-a intamplat nimic. Astfel de radiatoare nu produc incendii, decat in combinatie cu o instalatie electrica improvizata. CAnd e scos din priza, nici nu se mai pune problema.

| Alexminu explică:

Astept un raspuns cat mai rapid va rog