Se poate, dar nu prea este indicat: dedesubt se poate mucegai, deoarece linoleul este izolant, nu transpira.
Nu sub nicio forma! linoleum pastreaza umezeala, in timp se increteste palul laminat! izolatia termica care o doriti de la linoleum o are palul laminal, nu este necesar linoleul intre pardoseala si pal laminat...
In nici un caz, pentru ca se aduna fel de fel de ganganii si poate mucegai, scoate linoleum si curata bine, apoi pune stratul de burete subtire, iar peste parchetul laminat.
...depinde de tipul de pal, pal-exterior exista, depinde de modul de montare, pe suport suportul pe linoleu... dar stiu mesteri...
In primul rand nu se pune PAL (Placi din Aschii de Lemn) melaminat drept pardoseala, se zgarie f usor. Daca e vorba despre parchet laminat, se poate pune pe orice fel de suport solid atata timp cat este perfect uscat. Daca linoleumul este lipit, merge. Daca nu, atunci scoate-l ca va prinde mucegai.
Eu stiu ca PAL_ul(placi aglomerate laminat)se foloseste doar la mobila de bucatarie, din cat am inteles din intrebarea ta vrei sa il pui pe jos in loc de parchet?
andreimihaiveta2002 întreabă: