Depinde de casă, că ţi-o poţi face şi pe gratis. Îţi faci rost doar de o cutie de carton.
Depinde din ce o construiesti. Cea mai ieftina ce am gasit-o pe piata: http://media.imopedia.ro/......-8464.html
Cateva sute de Euro doar din hartie, poate!
Uite si mai ieftina: http://autokiss.ro/
Daca poti sa iti construiesti singur o casa? Poti, dar trebuie sa te si pricepi cit de cit la mai multe lucruri, apoi sa stii cum sa calculezi astfel incit sa iesi cit mai ieftin.Cit costa intrebi? Cum spunea cineva pe aici costu depinde de marimea casei si de materialele ce vrei sa le folosesti. Daca te pricepi la lucru atunci ramane doar costul materialelor si a terenului daca nu ai un teren disponibil.Eu pot construi o casa de unul singur fara sa am absolut nici un ajutor.Nu sunt constructor de case dar am vazut destule si stiu exact ce am nevoie si sa fie cit mai ieftina si cit mai economica.Am observat in RO se fac multe greseli, dar se pare asta e mentalitatea oamenilor. Poti face o casa singur fara sa fii macar de meserie, dar cum am spus sa te pricpei asa cit de cit la cateva lucruri sa le faci.As cum nu te cunosc nu pot sa stiu ce te pricepi sa faci.Hai ca iti pot spune cum sa o faci si ce materiale sa folosesti.Dar in rest tu trebuie sa le pui in practica.
Se poate construi singuri o casa? ...asta in ce limba e? Si tu vrei sa construiesti case...
De la cateva sute de euro la cateva miliaone de euro. Depinde ce ai in gand.
Depinde ce materiale vrei sa bagi. O casa simpla din BCA nu te duce la mai mult de 15000 euro DOAR constructia. Fara finisaje sau alte alea. Si da poti sa iti consturiesti singur daca te pricepi si daca nu are etaj. Pentru etaj deja trebuie sa ai inginer de santier si e scump unul.
Ai nevoie de spațiu și materiale. Prețul depinde de ce tip de materiale vrei, cât de mare vrei să fie casa, dacă ai sau nu un loc pe care s-o faci, dacă îți dai seama că vei avea nevoie de o echipă de muncitori care să te ajute etc.
Sau poți să-ți faci o colibă de paie pe la marginea unei păduri și ai ieșit gratis.
Singur este destul de greu sa o faci deoarece sunt unele lucruri la care mai ai nevoie de cel putin o mana de ajutor iar pretul depinde de materialele din care vreo sa o faci si cat de mare doresti sa fie, oricum ai nevoie de cateva mii de euro...
Raimondo99 întreabă:
Georgika98 întreabă: