| XxAlex2001 a întrebat:

Se poate remedia stucco venetian daca s-a dat cu gletiera si peste ceva timp au aparut niste linii? Se poate revopsii sau ceva de genul?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si cum au aparut liniile? Ai zgariat cu ceva. Nu apar din senin.

| Onisim10 a răspuns (pentru darrio2007):

S-ar putea sa fie de la chitul de la prima mana, când pui plasa între două rosturi de la plăcile de rigips, chitul acela cu plasa e mai gros un pic și nu poți să îl nivelezi complet, și când dai cu var sau cu orice, se văd liniile de la chit.
Fara supărare!

| darrio2007 a răspuns (pentru Onisim10):

El nu a spus ca problema este pe placi de rigips. Mai ales ca spune ca au aparut mai tarziu. Lucrez de cativa ani in acest domeniu. Nu sunt strain de asemenea probleme.

| Onisim10 a răspuns (pentru darrio2007):

Și eu lucrez de cava timp in domeniul de construcție.
Eu am zis că așa s-ar putea, că este și logic, din alte motive nu știu.
Fără supărare.

| darrio2007 a răspuns (pentru Onisim10):

Nici o suparare.

| zilog a răspuns:

Există markere speciale cu vopsea auto pentru micile zgârieturi si repara finețurile
dar dacă sunt zgârieturi adânci si mari nu se mai poate face nimic
poti să incerci cu lac auto

| Onisim10 a răspuns (pentru zilog):

Asta nu e de auto, nu e pentru mașina, e pentru casa, e ceva mai fin, nu se referă la mașini, fara supărare.

| zilog a răspuns (pentru Onisim10):

Doamne câti oameni fără inmaginație cu mari carențe

Si ce dacă dacă alifia este pentru degetul de la piciorul drept nu merge si la degetul de la mână tu vrei neapărat alifie pe care sa scrie că este făcută pentru degetul de la mâna stângă?

mă mir cum de te-a ținut pămânul până la vășta asta săracul de tine nici nu cred că știi ce e fericirea!

| Onisim10 a răspuns (pentru zilog):

Mai omule, eu nu m-am luat de tine in niciun fel, eu doar ți-am zis că e vorba despre casa la interior, nu despre mașină, tu ai zis despre total altceva, și eu ți-am zis că nu e corect, după cum zici tu, că și cum ai zice, dă ce, uleiul de la mașină nu e bun să gătești?
Da frate, pune ulei acolo că o să îți meargă, așa e și aici, aici este vorba despre stucco venețian, nu despre mașini.
E vorba despre ceva foarte fin, daca dai cu lac, nu merge că e culoare diferita, și chiar dacă găsești culoarea potrivită, nu o să îți iasă nimic!
Deci nu merge cu nimic auto, e total diferit.

| zilog a răspuns (pentru Onisim10):

Mi-am dat seama ai mari carente tehnice

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)))) mama ce raspuns. Si un polish a uitat sa iti recomande. Glumesc laughing happy

Vorbim despre tencuiala interioara insa nu am un sfat / solutie. Daca incerci totusi revopsirea zonei afectate, ai mare grija sa obtii aceeasi culoare.

Spor!

| Onisim10 a răspuns:

Atunci venețian nu e perfect din, adică e răspândit neuniform pe suprafața peretelui/tavanului, deci poți încerca cu un penson mai lat, daca e mai mare, și cu un penson daca e zgârietură mai mare, in cazul in care vrei sa dai totul din nou, cred că merge adică să se lipească.