Nu iubita, nu se intampla nimic.Incearca sa eviti sa mai speli cu detergent manual pentru ca face f multa spuma care iese din cuva si poate intra in masina prin diverse orificii si se strica sau mai rau face vreun scurt circuit
Depinde de masina, dar nu mai repeta greseala! Eu am un Ariston AVG12, este f inteligenta-daca depasesc greutatea rufelor-nu le mai stoarce, daca copilul a pus detergent lichid in cuva de balsam si-a luat programul de la capat sesizand ca este detergent! Are niste senzori care nu o lasa sa accepte greseala omeneasca! Ce zici de asta?
Nu! Cel mult nu spala la fel de bine ca manual! De fapt, toti detergentii sunt la fel...doar pe cutie scrie diferit!
Daca ai pus o singura data nu are nimic. Sa nu folosesti doar cel manual ca atunci s-ar putea sa fie probleme.
Nu cred ca o sa ai probleme daca ai folosit doar o singura data detergent manual.Si mama mea s`a confruntat cu o astfel de problema.Insa,ai grija sa nu se mai repete, pentru ca daca se va intampla asa, chiar ca se va strica.
Te puuuup
Buna! Nu cred ca are mare lucru. dar incearca sa numai speli cu detergent manual.pentru k daca folosesti in mod repetat s`ar putea sa se strice.pa-pa
xDivineAngel întreabă:
Tiopevuz întreabă:
UmbraDeVulpe întreabă: