Te uiți pe spatele prelungitorului. Daca e prins cu șuruburi, pentru că sunt prelungitoare care sunt nituite, și acelea nu pot fi desfăcute, poți să rezolvi problema. Îl desfaci, și dai de niste chestii de plastic, eu le-am zis timpenii cînd le-am scos, că mă înfuriaseră , care trebuie scoase. E simplu de făcut.
Nu stiu daca sunt, dar banui ca ar fi, is chestii de palstic asa ca 2 pini uniti si care intra in priza, alea is pentru protectie sa nu bage copii ceva in priza.
Deci folosesti prize sau prelungitor fara rahaturile lor care vin din fabrica, dar folosesti chestiile astea ce am spus.
Cauta intreaba pe la magazine, ar trebuie sa fie si in RO.
Daca sunt atunci scoti chestiile alea din prelungitor, acele protectii, iar cand nu folosesti bagi plastice, asta daca gasesti.
Iti pot arata aici ceva poze, dar nu stiu cum sa pun.Doar sa caut ceva un link sa atasez aici.
Am atasat un link pe amazon cu asa ceva, is altele si mai simple, poti tu sa vezi, asa macar sa ai idee.
https://www.amazon.com/......r_1_1_sspa c=ts&keywords=Electrical+Safety+Baby+Products&qid=1670815777&s=baby-products&sr=1-1-spons&ts_id=166867011&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExMlUySjdXNUJLNlgxJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMzM1MDY4MUU1UDREQlcwUk5KQiZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwMTExMTY3MkxIRDdPSjZWVkoyWiZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU=
Toate au protecția, dar unul de calitate nu îți va îngreuna niciodată procesul de a conecta un ștecher la priză.
Incearcă-le pe cele de la Legrand.