| gabiba a întrebat:

Stau la etajul 7 si sunt la serviciu zilnic intre 9 si 19... ce animal de companie mi se potriveste?

Răspuns Câştigător
| raisabanea a răspuns:

SOT sau SOTIE!

10 răspunsuri:
cristian
| cristian a răspuns:

Daca ai si un sef nu-ti mai trebuie inca un animal.

| mioara a răspuns:

O pisica

| cely a răspuns:

Animal iti trebuie? La bloc? Dar cu ce sunt datori vecinii sa auda latrat sau mieunat in scara blocului? Si duhoare de animal? Treziti-va oameni buni, animalul are locu lui nu la etajul 7

eileen
| eileen a răspuns:

Pesti in acvariu, un hamster, papagali.

| LoryM22 a răspuns:

In niciun caz catelus, ai sa-l chinui, eventual un papagal, un acvariu cu pesti si cam atat.

lolita
| lolita a răspuns:

Eu am o pisicuta, nu-ti fa griji ca nu va suferi de singuratate cam toata ziua doarme, si daca ii cumperi ceva jucarii o tii intretinuta.

| hugin a răspuns:

Un MELC. Pana ajungi tu acasa el nici nu-si da seama ca ai plecat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

UN URSULET DE PLUS!

| jollyville a răspuns:

Pestisori. Nu trebuie hraniti des, apa li se schimba mai rar, sunt cuminti, nu trebuie sa le dai dumul prin camera laughing Alt animalut nu iti recomand, pentru ca lucrezi 10 ore pe zi...Si ele sufera si se simt singure. Dec raman pestisorii, succes

| mikiella a răspuns:

Un pestisor auriu...Este cel mai usor de intretinut sau broscute. Nu fac probleme, poti pleca si in concediu linistit, nu fac zgomot, si ai un sufletel in casa cu care sa vorbesti. restul animalelor pe langa faptul ca consuma (material vorbind) au nevoi speciale-caine trebuie plimbat, latra vezi vecini deranjati, nu poti sa pleci perioade mari de acasa, o pisica si ea consuma, apoi trebuie sa schimbi nisipul (miroase,) mai si miauna, nu poti pleca si sa o lasi singura mult timp.Asa ca inainte de a lua un animal gandeste-te de 100 de ori inainte pe urma tu vei trage multi ani, asta daca nu te plictisesti si esti dintre cei care abndoneaza petu pe strada.