blonda_suprema
| blonda_suprema a întrebat:

Stie cineva cat costa un hectar de pamant arabil de inchiriat pe an prin Dambovita?

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Cel mai bine dai o fuga in zona si vb direct cu oamenii pe acolo.mai si negociezi.De curiozitate. ce vrei sa cultivi?

9 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Tebuie sa fii mai precisa, sa indici o localitate ceva caci preturile sunt diverse in functie de zona.

blonda_suprema
| blonda_suprema explică:

Am gasit azi la Poiana de Sus, dupa Lehliu. Am intrebat, este ceva pe acolo, dar nici ei nu stiau si a ramas sa stabileasca un pret saptamana asta.

blonda_suprema

No God, tocmai vin de acolo, nu stiu nici ei. Imi este sa nu se arunce numai ca au vazut numar de Bucuresti. Vreau sa iau vreo 4 Hectare si sa cultiv plante medicinale. Da de la anul bineanteles.

| Parintele a răspuns:

Cred ca mai bine pui cateva anunturi ca vrei sa iei 4 Ha in arenda in DB. SI VEZI CE OFERTE SE FAC.

blonda_suprema

Da, cred ca asa am sa fac, NoGod. Multumesc.

daniela
| daniela a răspuns:

Pai depinde... in general se inchiriaza la schimb pe produse si asta e la mica intelegere.

blonda_suprema

Aiurea@moiadaniela, taranu nu cred ca vrea o mana de galbele de la mine. Acum lumea are nevoie de bani ca de aia nici nu mai cultiva.

| csintalan a răspuns:

Precis ca pentru o blonda superba, va fi mai ieftin, eu personal tie ti-as acorda si un bonus.

blonda_suprema

Multumesc @csintalan. Esti dragut, dar tu nu ai nici un hectar de pamant, nu-i asa?

Întrebări similare