Membrana izolatoare pentru fundatie,folie PVC+polistiren inainte de turnarea primei placi pe pamant,membrana bituminoasa sub zidarie, vata minerala in mansarda, polistiren pexpandat pentru. termoizolatie.
PAi sunt foarte multe si grupate pe categorii: hidroizolatoare, termoizolatoare si fonoizolatoare. La hidroizolatoare intra folii PVC, membrane bituminoase, emulsii bituminoase la cald sau la rece, placi de inox. Termoizolatoare sunt polistirenul extrudat, polistirenul expandat, vata minerala bazaltica, vata minerala de sticla, celuloza, spuma poliuretanica, lana de oaie, lemnul de pluta, BCA. Pentru fonoizolatie se utilizeaza de obicei vata minerala, iar unde nu este posibil (de exemplu sub parchet) se folosesc placi speciale (din polistiren, pluta, fibre naturale, diverse spume sintentice) sau banala folie PE.
+ multe altele; polistirenul e un izolator termic doar.gasesc complet aiurea rasul tau.
Foarte bine ca sti eu am dat doar un exemplu...
Bravo,aura,ok.
Este mai bine decat sa incepem o cearta cum fac altii...Asa ca mai bine, ne comportam mai civilizat.
Fara indoiala! Esti isteata, ai toata pretuirea mea!
Multumesc foarte mult, de-asemenea.
capsuna16 întreabă: