Buna
Incearca cu diluant.da randament, pulverizeaza si vezi efectul
O seara buna
Regentul e foarte eficace daca dizolvi fiola intr-o sticla de un 1l si dai cu o pensula pe toate laturile incaperii.Se cristalizeaza si in timp vei observa efectul.Nu prea se mai gaseste regent asa ca daca mai ai foloseste-l in continuare.Mare grija sa nu mai consumi ceva dupa ce a cazut in acea zona!
Nu ar strica sa izolezi si tevile sus si jos, mie mi-a pus cineva spuma, si a fost de mare folos
Pai au avut, in usa de la bucatarie, i-am ucisat acolo, dar probabil vin si de la vecini. Am izolat toate gaurile, aerisirile, am pus capcane de la Raid si am dat cu Regent si alte 3 feluri de otrava de la deritizari. A trecut o saptamana de cand am facut toate astea...si inca mai colcaie cativa seara.
Am pus si site la chiuveta si dop la cada, aseara am ucisat 3 puiuti mici in bucatarie si azi am dat a 10a oara cu otrava si spre uimirea mea n-a mai iesit niciunul. Cu vecinii m-am certat pentru ca ei mi-au sustinut sus si tare ca nu au gandaci, desi e clar ca cineva mi da mie, casa e mereu luna si la cate deratizari am facut ar trebui sa se fi starpit toti. Am incercat si cu acid boric, si in 2 zile am prins 10 puieti...voi da in continuare cu otrava din 2 in 2 zile pana stiu ca trec 20 de zile. Cam atunci eclozeaza oualele si ar trebui sa scap de ei... sper doar sa nu revina.