Amice, ne lasi! Cunosc site-ul si este o prostie.
Solutiile antimucegai sint o prostie, sint ca fardul peste o taietura de cutit. O casa nu are nevoie de solutii care sa mascheze mucegaiul ci de solutii de SCAPAT de mucegai.
Scapat de mucegai, inseamna cu totul si cu totul alta treaba, nu " alifiile" voastre. ( adolf )
Daca chiar vrei sa scapi de mucegai, nu doar sa cosmetizezi casa, atunci trebuie data jos tencuiala pina la caramida (beton sau ce e), si trasa o tencuiala noua. Da, stiu, e mult mai costisitor, insa e mult mai sigur.
Daca nu scapi de sursa de producere a condensului in exces, poti sa tragi tencuiala noua, in fiecare an. trebuie sa scapi de condens.
Nu stiu. Dar as vrea mai multe informatii utile despre mucegai, pentru a putea scapa de el definitiv. Si eu am probleme cu mucegaiul. Am dat cu glet peretii si cu lavabila si la cateva luni au aparut primele ''flori'' de mucegai. Am folosit solutii impotriva mucegaiului, a disparut o perioada, dupa care in prezenta umezelii a reaparut. Cum explici ca si in hol exista mucegai, desi are iesire in scara blocului? Si acolo se face condens? Momentan tot incercam solutii antimucegai, dar am aflat ca este un soi de tinci care ajuta peretii sa respire mai usor si lavabila antimucegai. Am vrea sa le incercam in primavara.Crezi ca vor da rezultate?