| andreiutzaaaaa a întrebat:

Sunt cam disperata, pentru ca inca nu mi-a venit ciclul, iar ultima data cand am facut-o neprotejat a fost pe 16 aprilie, iar de atunci am facut-o protejat, trebuia sa-mi vina ciclul pe 7, 8, 9 dar nu mi-a venit, am facut pe 11 un test de sarcina si mi-a iesit negativ, dar acum suntem in 13 si tot nu mi-a venit.am simtome k mi-ar veni(ma doare burta, am sanii mai tari, ma doare si spatale) dar tot nu-mi vine. ce sa fac? am 17 si nu pot sa-i spun mamei mele daca ar fi sa merg la ginecolog. aaaaa si nici nu am simtome de a fii insarcinata.ma simt normala, dar tot nu-mi vine...sunt putin racita.ar putea fii si din cauza asta? va rog raspundeti-mi, k nu mai pot.va rog spune-ti-mi cauzele care ar putea cauza intarzierea ciclului.astept raspunsurile voastre.multumesc mult!

4 răspunsuri:
| psiholoaga a răspuns:

Cauze: 1. esti insarcinata, iar testul facut nu a fost relevant. 2. ai o anexita 3. stres.
Mai ia-ti 1-2 teste de sarcina si fa-le in dimineti consecutive. Indiferent de rezultat, ar fi bine sa mergi la ginecologie sa vezi care e cauza intarzierii. Nu trebuie sa iti fie teama sa ii spui mamei tale; daca nu exista o comunicare ok, poti merge la un cabinet de planning familial care sa se ocupe si de adolescente.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Poti merge la ginecolog SINGURA!, Legea te apara!, nu esti proprietatea sau papusa parintilor, ca sa faca ce vor cu tine! - sau insotita de o prietena! Sau intai la un cabinet de Planning Familial - E GRATUIT! Si pe viito, nu mai fa sex Neprotejat!, e plin de boli transmise sexual! Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mergi la un medic ginecolog pentru mai multe investigații.
Poate fi o dereglare hormonală, o răceală destul de puternică care poate avea consecințe din cele mai nedorite (tratează-te!) sau poate chiar o sarcină.
Multă sănătate.
Pa, pa.

| Raluca_7548 a răspuns:

Poate fi o dereglare hormonala.mai ales daca nu ciclul nu este reglat inca.hee heetotusi ai putea sa-ti mai faci un test de sarcina.sau sa mergi la ginecolog.
Bafta.