De ce sa iti fie frica sa dormi? Nu e ca si cum urechelnitele se vor urca la tine in ureche ca sa iti sparga timpanul. :))
Nu, pe bune acum, daca chiar crezi ca stau insectele sa iti intre in urechi, gura, nas... e doar paranoia. E o sansa infima sa iti intre in ureche si daca doamne fereste se intampla... o sa iasa, speriate, orice insecta ar face asta.
https://www.youtube.com/watch?v=Z5_omyB9WMQ
Singurul lucru pentru care ar trebui sa fii ingrijorata e ca ar putea sa fie casa infestata cu urechelnite, poti sa speri de acum ca nu s-au inmultit.
Hai ca nu-s asa greu de scos din casa, eu odata am avut purici (multi) si stiu pe cineva care a avut carcalaci, alea da chinuri groaznice. :))
Poti sa dormi linistita si sa faci maine ordine prin bucatarie, urechelnitele se duc la umezeala, intuneric, racoare. Daca ai o debara, ala e primul loc in care sa cauti, apoi ar fi plantele si crapaturile din ziduri (daca sunt). O solutie simpla, se gasesc solutii si pesticide pe net, prin magazine botanice.
Daca nu vrei sa dai banii pe o solutie poti doar sa cauti peste tot sa te asiguri ca nu e nimic... eventual poti sa dai cu apa sau o solutie cu apa si niste otet si detergent de vase in gaurile din pereti daca ai asa ceva, asta daca esti chiar paranoia si vrei sa te asiguri ca nu e nimic nicaieri... dar ma indoiesc ca ar fi nevoie de asa ceva. :))