Şi cică broaştele ţestoase nu-s rapide... Poate doar de ochii noştri se mişcă aşa încet Când nu le vede nimeni, devin Chuck Norris
Easy came... easy go...
Broastele testoase traiesc si la noi in tara in salbaticie. Nu cred ca o s-o mai gasesti, dupa cum nu a mai gasit-o nici vechiul stapan.
Nu era a cuiva. era luata din "salbaticie"
Ceva de genul mi s-a intamplat si mie... nu o so mai gasestii. chestia asta nu cred ca o sa iti fie de ajutor http://www.acasa.ro/broaste-testoase/3
Cumpara niste mancare speciala de testoase de la pet shop si pune-o intr-un colt, o sa i se faca foame si o sa vina la mancare .
Pentru cei care tot zic "cand ii e foame se intoarce".....trebuie sa va reamintesc ca testoasele mananca si frunze, iarba etc?
Da pune bucatele de care peste tot si dupa cateva ore daca nici o bucatica de carne nu este muscata sau mancata inseamna ca nu mai e in curte!
Stiu eu a fugit asa am avut si ew si am plecat in casa pentru 1H si cand am venit nu era si de atunci nu am mai vazut-o
Şi cică broaştele ţestoase nu-s rapide... Poate doar de ochii noştri se mişcă aşa încet Când nu le vede nimeni, devin Chuck Norris
Mai cauta ca o vei gasi trebuie sa ai dai sa manance si cand i se face foame se va antoarce din nou la tine:d
Dar nu e dresata. cum sa se intoarca inapoi?
Chelaru_Angela_1973 întreabă:
Elelena65 întreabă: