@Coloniser: In loc de maro exista furnire naturale si cred ca o sa iti placa mai mult.
@Anonim: Creierul o fi invizibil dar asta nu inseamna ca nu exista.. Nu inteleg de ce te oftici asa. Facem si noi conversatie
@Andro : foarte tare. As fi curios sa vad niste fotografii. Poate postezi pe fcb si ne arati. Felicitari!
@alynutza: Incerc doar sa vad cum va imaginati voi. Nu e pentru casa mea ci pentru un nou produs. E foarte interesant ca aveti curaj
Am la casa din Ro o uşă metalică, din aia cu pui pe o parte. Din păcate, culoarea nu mi-a plăcut, era de fapt îmbrăcată într-un autocolant din ăla gen lemn de mahon. Cum toată casa am decorat-o modern, în stil industrial, combinat cu gotic, am dat jos autocolantul ăla de doi lei, şi am vopsit uşa în auriu. Dar un auriu interesant, nu manelistic, arată mai mult ca uşa unui club underground, fiind şi metalică, masivă, cu multe detalii grosiere (zonele sudate). Eu zic că a ieşit interesantă, oricum, mult mai bine decât cu jegul ăla mahon care începuse să se şi dezlipească pe ici pe colo.
Maro dar ca sa se potiveasca cu mobila si pereti tu nu trebuie sa intrebi ce culori ne-am vopsit noi ci ce culori ai putea folosi tu?
Here4u întreabă:
anonim_4396 întreabă: