| Alex393 a întrebat:

Știe cineva care este cel mai puternic insecticid găsit în comerț
Mulțumesc

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu mai tot intreba pe aici, vrei sa umbli cu rahaturi, sa minti pentru a face un video din urma caruia sa citigi bani.Tu habar nu ai despre mai nimic, dar vinzi si pe maicata pentru citva banuti.Asa ca las-o balta

| gabicoo a răspuns (pentru relian):

Furadan!
Mădălina Manole!

| relian a răspuns (pentru gabicoo):

Nu mai spune nimic,asta auzi si tu ce vrea sa faca? El nu stie nimic despre nimic in general,dar sa gindit omu sa faca un video,asa fara sa aiba cunostinte,sa minta,adica nu mai luati substantele alea ca va omoara,va face rau bla bla. O fi vazind chestia asta pe net,is destule video genul asta,am vazut si la Roundup,faci cancer,sunati,asta trebuie eliminat,va da nu stiu cine bani,facem dregem.
Deci ceva chestii la care lumea sa puna botu,iri sa faca trafic,ori stiu si eu sa sune,in sf aia fac bani de pe urma rahatului astuia,erbicidul asta se vinde la magazin si acum,numa ce am fost si am vazut,il poate cumpara oricine.

Cam asta vrea sa faca si individul nostru,de aia intreaba care ar fi substantele cele mai puternice,de fapt el trebuie sa intrebe care is substantele mai folosite de oameni,mai cunoscute, ca oamenii la alea pun botu rapid.
Deci asta este un escroc care vrea sa faca balaceala sa cistige si el un ban cinstit, vorba vine laughing adica sa faca video mincinoase, reclama falsa negativa doar sa cistige el citiva bani.

Lumea nu mai stie ce sa inventeze pentru bani.In generral asiaticii fac tot felul de rahaturi de video cu tot felul de timpenii,ar trebuie interzisi,pun animale sa se bata,pun poze false numa numa sa intri sa vizionezi, niste sarlatani, iar asta cea zis omu hai sa faca si el ceva, munca e straina de el. Vezi ca are alta intrebare in care spune ca asta cauta de fapt.

| gabicoo a răspuns:

Cine te-a supărat fratele meu?