Si eu am un iepuras la bloc si il tin peste tot ii dau de mancare : sfecla,morcovi,telina, cartof, mar si porumb
Felicitari pentru raspuns. Consider a fi cel mai bun. Funda si vot pentru tine.
Doar inconstientii achizitioneaza animale fara sa se intereseze in prealabil despre hranirea si ingrijirea lor!
P.P. Mai si razi ca proasta-n targ, in timp ce postezi!
Cu cine vorbesti?
Cu tine, bai posesor de animale de companie. Ti-e greu sa cauti informatii pe net? Pentru tine cuvintele "anticipare" si "preventie" sunt de sorginte extraterestra?
P.P. Daca erai adoptat de catre vreun nestiutor in ale vietii, si mancai doar vaselina grafitata, era bine?
Narodule. Hotaraste-te asupra genurilor. Ba sunt femeie ba barbat. Esti un idiot in consecinta. Timp de interesat nu am cum nici de stat la povesti cu tine. Esti un frustrat virtual care n-are altceva ce face decat sa enerveze lumea. De dinastia ca tine am dat destul. Iar daca citeai mai bine intrebarea mea observai ca iepurasii sunt primiti, deci sunt CADOU dar cum matale esti idiot de doua ori ai sa taci si o sa dai din coada. Rock-erel cu parul' lung. Sterge-ti contul ca nimeni nu are nevoie de tine. Aici ne ajutam nu ne scoatem pe ochi lucruri de **** inutile si penibile. Si multumeste-mi ca te-am bagat in seama, rar cand bag in seama idioti ca tine. Idiotule. Bubos mic ce esti.
Da-le iarba(dacă ai de unde lua) salata, varza, morcov, în general rădăcinoase.
Si eu am iepuri, poti sa le dai si porumb sau paine uscata (sa fie tare ca sa poata s-o rontaie) mult noroc
Poti sa le dai sa manance porumb, grau, lucerna si nu ii afecteaza lipsa de libertate
Le-am mai dat drumul prin casa dar au facut caca peste tot. Problema grava e ca sunt cam moi. Desi le-am dat de mancare, nu stiu ce au. Sper sa nu-mi moara pana marti.
zahariuc întreabă: