anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai m-am mutat la Unirii, cu ferestrele inspre bulevard. Credeti ca zona respectiva e mult mai poluata decat altele si ca ma va afecta acest lucru? Aud tot felul de povesti horror despre cum am sa mor de plamani si nu stiu cat la suta exagereaza oamenii si cat e adevarat. Multumesc

4 răspunsuri:
| sese a răspuns:

Invidie! povesti; poate mai mult zgomot (din cauza traficului )dar prin termopane nu se aude(teoretic)

| machupicchu a răspuns:

Locuiesc langa Universit. si seara cand te uiti la lumina stalpilor, poti vedea ..noooori de praf... deci, poluare 100%..sanatate?!?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avand in vedere ca peste tot unde te uiti e aceeasi aglomeratie...peste tot este poluare, poate printre blocuri sa fie mai ok dar pe toate bulevardele e la fel... masini multe, galagie, claxoane, poluare. Asta e Bucurestiul. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In lumea civilizata, in centru si cu vederea la bulevard sint cele mai evitate locuinte si sint acceptate doar de anumite persoane...
Poluarea este uriasa, veti vedea.
De plamini sigur nu veti muri dar de nervi este posibil! Ce se intimpla noaptea pe bulevarde, gen curse de masini, va va aduce in pragul disperarii.