Mergi la o florarie, ei sunt documentati an problema ce te intereseaza te pot sfatui si chiar poate sa-ti vanda trandafirii pe care-in doresti.
Gasesti la florarie trandafirasi mici ce pot fi tinuti la ghiveci in casa. Cauta si ingrasamant pentru inflorire si dezvoltare, e o solutie in sticluta, se pune un capacel la 1 l de apa. Eu ii stropesc saptamanal, iti trebuie un pulverizator (ca cel folosit pentru geamuri). Iti stau la dispozitie si pentru alte intrebari referitor la flori (daca ma pricep). SUCCES!
Sunt trandafiri de camera.Eu am doi de 4 ani. Face flori incontinuu.Nu se scoate afara ca se ingalbeneste.Se uda moderat cum il inveti.Ai mei infloresc si vara si iarna.Sunt foarte frumosi.
Da... Am vazut niste trandafiri micuti la florarie sau la supermarket... Costau in jur de vreo 20 de lei...
Buna
Depinde ce fel de trandafir ai daca ai trandafir de camera at le poti tine si in casa dar ai grija pentru ca sunt foarte sensibili, iar daca vrei sa tii trandafiri de gradina iti recomand sa le pui intr-un ghiveci cat mai mare
Eu am cumparat de la Kaufland cateva ghivece de trandafiri pitici, pe care i-am schimbat in ghivece ceva mai mari(dar nu foarte mari), si le merge foarte bine in balcon.Am luat mai multe culori, iar acum sunt deja la o doua inflorire.Nu stiu cum vor rezista peste iarna, dar sper sa-i salvez de inghet.Bafta!
anonim_4396 întreabă: