Cel mai bine este sa folosesti altceva decat aceste aparate. Eu mi-am luat țeapă.
Nu vorbesc de alea de la teleshoping, ci de alea folosite in depozite de mancare unde nu poti sa pui otravă! Și cum as putea sa pun capcane in pereti pe unde umbla ei, doar pe afara poate...
Pest repeller cumva? Sunt placebo, adica nu fac mai nimic, bani aruncati pe fereasta. Daca ajungi in Craiova iti dau eu unul pe degeaba.
Nuu, stiu ca alea sunt jafuri. Zic de unu care se foloseste si in depozite de mancare unde nu se poate pune otravă!
Eu luasem pentru gandaci. Nici un efect. Ba isi facusera cuib in spatele aparatului, ca era cald si bine.
Asa am luat acu mult timp de la teleshoping 1+1 bla bla bla si le-am returnat, eu ziceam de astes cu difuzor mare care sunt folosite in depozite de mancare! Mi-am primit raspunsu cand a venit comanda. Functioneaza ca si cand ar fi o lumina, unde e umbra nu actioneaza... Deci merge doar într-o camera sau sa las usile deschise!
Tu ai nevoie pentru depozit, daca ai asa ceva? Ele trebuie sa fie eficiente indiferent ca e lumina sau intuneric, daca la asta te-ai referit. Te-au fraierit.
Nu are legatura cu lumina sau intunericu, asta e folosita ca exemplu ca daca pui aparatu intr-o camera, are raza de actiune ca si un bec, daca are un obiect in fata lui (un perete) ca si lumina, nu mai are efect in spatele lui, de asta intrebam daca merge in toate camerele sau doar in una, si mi-am primit raspunsu in pachet, deci merge doar intr-o camera.
Cel mai bine este sa pui capcane. Ma indoiesc ca ai in fiecare camera dar daca este asa, ma intreb cum stai cu curatenia.
Da poate nu e vorba de camere, si poate doar am intrebat daca are efect doar într-o camera sau in toata casa! "Problema" e in pereți! Si nu te gândi că vorbesc de jafurile alea de la teleshoping!
anonim_4396 întreabă: