Daca nu are apa, nu e WC.
2 metri adâncime este mai mult decât suficient, de umplut probabil nu se va umple in graba. Nu stiu cum vine diametrul de 90 cm pătrați, evident e o greșeală.
In rest, ma doare mintea citind aberațiile din răspunsuri. 5 metri, 4 metri, ba chiar 10-15 metri. Adevărata vorba ca înainte de internet, numai familia ta știa cat ești de prost...
90cm2 e cat o carte format mic. Sau cat doua carti de joc puse una langa alta, ca poate n-ai vazut carti inca.
Părinţii mei au făcut unul de 10~15 metri şi suntem 4 în familie care îl folosesc zilnic + uneori la cel din casă, buda este făcută acum 3~4 şi acum mai are un ~sfert rămas.
Deci, cel mai probabil al tău la cei 2 metri adâncime se va umple în ~1, 1.5 ani.
Si ma mai faceai pe mine fara noima. acum du-te si cacate in wcu tau din fundu curti taranule.
Nu văd explicația logică, mai bine spus, legătura dintre lipsa rațiunii tale, a IQ-ului scăzut cu mult sub nivelul de 20 și buda din spatele curții mele.
Faptul că stau într-o zonă mai puțin rurală nu mă poate "marca" drept "țăran".
În fine, eu "țăran muncitor și care mă duce capul", tu "țigan jegos și imbecil din absolut toate punctele de vedere".
Este o diferență de la cer la Kepler-22b și înapoi dintre "țăran" și "țigan".
Eu zic că mai bine taci mulcom în locul tău de derbedeu incult și să te bucuri de avertizarea pe care eu, CookieDog, am aruncat-o asupra ta prin gesturile și prostia ta cu mult peste marginile necesare existenței prin asistența oferită moderatorilor.
Înțelege și tu odată: nimeni nu agrează țiganii.
Asta ar insemnaaproximativ 5, 5 tone; doar voi stiti ce debit zilnic aveti. ASTA DACA ARE DIAMETRU DE 90CM; ca nu cred ca ai face de 90cm2
ROMANIA, cred ca 1/3 din populatie isi face treaba in gradina ca acu 1000 de ani, pe cand in vest acu 100 de ani deja s-a inventat canalizarea
Am impresia ca ai citit alta istorie decat cea reala.
Salutări!
Hmmmm, veceu în curte, cea mai proastă idee, iarna ce faci?
Ți-o spun din ghinionul meu personal...
Cred că în 7-9 luni s-ar cam umple probabil, fă groapa de 5 metri 4 metri cu diametrul de 180 cm2
Cam in vreo 9 ani ca si eu am unu cu 3 adancime si 95 latime si s-a umplut in 12 sau 13 ani folosit de 4 persoane
Senorita2000 întreabă:
OctavianDanielMaria întreabă:
SexyBlue întreabă:
anamariapetronela întreabă: