Mai simplu dai o comanda online :)
https://www.metalochimice.ro/fiola-solutie-regent-insecticid-gandaci-2ml
Va recomand unul din insecticidele: FIFANON - 30-50 ml la 10 litri apa; FURY - 8-10 ml la 10 litri de apa; MOSPILAN un pliculet de 1, 5 grame la 10 litri de apa. Acestea, le puteti gasi in farmacii veterinare, magazine de seminte sau magazine specializate in comercializarea produselor pentru protectia plantelor.
Prietenii v-au povestit ca nu puteti scapa de gandaci decat cu Regent (folosit impotriva gandacilor de Colorado)? Luati-va gandul! Este interzis de ceva timp de Uniunea Europeana si daca nu cunoasteti pe cineva care isi permite sa va dea din stocul propriu, atunci la farmaciile veterinare nu il veti mai gasi.
Esti sigur ca are Regent acolo si nu este teapa?
Am luat regent 200 sc... si nu este bun de nimic, am luat fendona 15 sc de la BASF (sunt mai multe firme), am dat azi cu el si sunt curios..., va tin la curent.La un cabinet veterinar mi s-a spus sa folosesc un echivalent la Regent, nu mai retin numele dar sigur il iau luni si va spun atunci cum se numeste. Cica tot 10 ml la 2 litri ca regentul si are aceeasi subtanta activa.Costa 21 lei. Va tin la curent.La raaazbbbbbbboiiiiiiiiiiii!
S-au scos produsele pe baza de fipronil, iar cele existente sunt falsuri! Contra gandacilor nu se gasesc pe piata subsante competitive, eu efectuez deratizari si dezinsectii, mai am un stoc de regent care este expirat, dar face treaba si asa cu doza putin marita! Pentru cine are incredere, sunt din tgv, si pot livra personal in bucuresti, pret 15 lei/5 ml/2 lt apa! mail: nitu_marian@ymail.com!
Tata stropea cartofii cu regent impotriva gandacilor de colorado.
Stiu sigur ca a cumparat o cantitate mare in momentul in care a auzit ca se scoate de pe piata.
Daca sunt persoane interesate puteti scrie la mutascu.petru@gmail.com
Este posibil ca fiolele de regent sa fie expirate.
Am inteles ca putem gasi la dumneavoastra regent, m-a puteti ajuta?
Ai aici solutie regent.
https://www.metalochimice.ro/......andaci-2ml
Poti sa faci comanda sa iti vina acasa sau sa vii personal sa ridici fiolele de regent din magazinul fizic.
www.metalochimice.ro
"Pentru ridicarea personala a produselor va asteptam in Str. Drumul Taberei nr.44 cu un telefon in prealabil, pentru a va asigura ca produsele sunt pe stoc."
Unde pot gasi si eu regent pentru gandaci? Ma poate ajuta cineva?
anonim_4396 întreabă: