Am fost azi din nou la trezoreria sectorului 4, pe Pieptanari (la cca 2-300 m de la statia de metrou Eroii Revolutiei) si m-am uitat pentru tine la magazinul de pe colt pentru pretul petrolului lampant: este 10 lei kg. (probabil litrul au vrut sa zica).
Marilena
www.in-gura-presi-vizuale.blogspot.com
Daca esti din Bucuresti, langa Trezoreria sect. 4, pe Pieptanari, este, pe colt, un magazin cu materiale de constructii, acolo am vazut in vitrina un anunt ca ar avea petrol lampant. Despre pret, imi pare rau, nu pot sa-ti dau nici o informatie.
Marilena Dumitrescu
www.in-gura-presei-vizuale.blogspot.com
Eu stiu sigur ca am vazut gaz lampant in Metro si in Selgros, pe langa raionul de birotica/papetarie si cadouri, sau pe langa cel de gradina. Daca intrebi un lucrator de acolo te poate ajuta. Nu pot sa iti spun un pret, din pacate.
Pret:
6. 50 RON
Model:
FLACON 900 ML
Telefon:
0724408877, 0724408877
mi-a parut bine de ajutor
Poti gasi gaz lampant la fiecare hipermarket la raionul camping langa gratare sau saci de carbune. Momentan cel mai ieftin este la Selgros 9 lei/l. Crede-ma am jonglat cu focul vara in fiecare seara in Vama Veche, si am studiat "piata"
Sunt daniel daca aveti nevoie sunati la 0722338044 sau la 0726914918 pretul este de 10 ron litrul, marfa garantata.
Buna seara as dori si eu o sticla de gaz lampant. cine ma poate ajuta, id de mess euu.doru99