La Wenge 854BS te referi? (vezi sa fie acelasi cod, e important)
Cat despre gasit, ar fi mai indicat sa intrebi la un atelier local de produs mobilier, sau magazine de constructii si bricolaj.
Nu trebuie dat la pensula. La pensula doar adevărații meseriași în ale vopsitului pot sa facă. Dacă ai mai mult de făcut, nu te costa un pistol simplu de vopsit mai mult decat lacul. Sau, dacă poți împrumuta de la cunoștințe, deși nu oricine are, și mai bine. Și nu e prea complicat lucrul cu el.
Dacă gasesti lac la spray, nu îți mai trebuie pistol. Eu nu știu sa fie. Dar nici nu am cautat pana acum. Am pistol, și un tub de spray nu tine prea mult.
Normal ca atit sprayul cit și pistolul stropesc, atit. Dar îți oferă avea structura uniforma a lacului / vopselei. Dacă cit de cit te pricepi.
Dacă crezi ca te descurci mai bine cu pensula, incearca! Ia o pensula bună, nu o încarca cu prea mult lac, doar virful ei, întinde bine lacul, mereu pe aceeași direcție. La a doilea strat schimbi direcția pensulei, dai ca dungile sa fie perpendiculare pe cele din primul strat. Dacă dai cu grija sa se vadă dungile cit mai puțin, la final vei fi mulțumită de rezultat. Eu cred ca ai putea face asta.