De unde să știu eu ce fel de cuptor ai?! Apasă și tu pe toate butonele până se stinge Cheamă pompierii Fă ceva
Hei. Trebuie sa-l opresti, sursa de gaz sau curent... sau poate nu ai apasat pe butonul corect. Ai grija
O zi frumoasa!
Ba tu ai cuptor la aragaz legat la priza?
Din pacate asta nu cred ca o stie careva, u ai vazut ce se inampla cu el, lovestel, scoate-l din functiune, aruncal pe geam, cand ajunge jos se o[reste
Nu-i lasi destula intimitate Arunca-te pe geam si iti garantez ca se va opri cuptorul.
E gratis doar apelul, dar restul nu. Daca vin pompierii sa stinga incendiul trebuie sa ii platesti(pentru ca esti in Romania).
Ba tu esti dus/a? Frate, exista un buton pe care apesi, si uite prin magie se opreste cuptorul?! Hai lasa-ne cu intrebari din astea fara sens ca doar te bagi si tu in seama cu asta ca nu ai cu ce altceva! OPRESTE CUPTORUL APASAND PE UN BUTON IDIOTULE!
Opreste gazul din spate, de pe maneta, si du-l la reparat, poti sarii in aer
Pentru ca nu suni la 112 daca nu se stinge suna la pompieri? Pe bune ai timp de astfel de intrebari cand nu ti se stinge cuprorul? Iarta-ma ca te intreb dar cati ani ai? Pe bune si cel de 6 ani stie ce sa faca))
Aprinde toate becurile din casă și o să se închida.Dar nu uita să fugi. Dacă mai poți
S-a stricat robinetul/butonul de comanda? Daca e electric il scoti din priza, daca e pe gaz opresti gazele, si in ambele cazuri ca sa nu dai foc la casa suni la service(gasesti atit online cat si in Paginile Galbene).