Sunt crescut la tara, si intotdeuna mi-a placut sa-mi ajut parintii la muncile campului.nu imi este rusine sa merg la sapa, la cosit, sau la cules.imi place si munca intelectuala, si cea fizica.
Nu in mod deosebit, pentru ca nu imi place munca in general. Ceea ce nu inseamna ca nu muncesc )inclusiv la camp), dar totusi e prea mult sa pretind ca o fac din placere...
Campul meu este o mare de flori, incantare, relaxare dupa orele de servici cu stress, uit de notziunea timpului iar satisfactzia cea mai mare a mea este ajutorul pe care il primesc de la familia mea care imi sta alaturi si apreciaza hoby-ul meu
Sunt nascuta si crescuta la oras dar imi place din cand in cand sa evadez la tara, sa muncesc la camp, sa fiu in mijlocul naturii.Aerul de acolo nu se compara cu cel de la oras si ai satisfactia ca poti consuma produse naturale.
Imi golesc mintea de intrebari. stau la soare.vad cum creste ce-am udat ieri... miroase si a altceva decat a gaze de esapament si sunt si alte culori decat gri-bloc sau gri-asfalt.
@lolita-ai dreptate, insa nu spun ca m-as da intr-o parte de la munca campului.nu imi este frica de munca.
Da, imi place foarte mult munca fizica, nu neaparat numai la camp. Decat sa stau 7-8 ore pe zi intr-un birou, la un calculator, mai bine pe camp! haha!
Da. dar cum nu am camp am gradina. o gradina f. mare, unde va invit si pe voi sa veniti sa va relaxati...am sape pentru toti.ne descurcam, unu sapa, altul leaga rosiile, udam si sa vedeti ce echipa buna facem. abia astept
Daa, sa dau cu sapa pe camp in soare si sa mai beau o gura de apa clocita pe care o transpir in cateva secunde e-ntr'adevar ceea ce numesc eu relaxare, nici bine n-ajunsesem la mamaia anul' trecut ca din poarta m-a luat ca avem da sapat la camp dupa ce n-o vazusem de 12 ani, asta iubire ce mi-a purtat
Da nemaipomenit de mult... da facuta de altii.Eu am fost la tara cand bunicii mei coseau, sapau porumbul(zea mays ca ma bat fostii profi de la fac daca nu zic asa)si eu ii ajutam si mi-a placut asa mult ca acum sunt inginer agronom.
Imi place sa muncesc in gradina mea pentru mine este o delectare, de multe ori uit notiunea timpului iar oboseala nu o simt (dupa o zi de munca nu mai simt nimic). Imi place in aer liber, de curand Sasa, catelusa mea a facut 3 pui si mi-dragi de numai pot.