| LaviniuA a întrebat:

Va pricepeti la mancare? As face ceva care sa semene a mancare dar sa ma tina macar o sapt (bag si la congelator).
Nu stiu cam ce optiuni sunt si asa ma deprima sad

16 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Răbdări prăjite! 100% românesc și bio.
winking

| LaviniuA explică (pentru gabicoo):

Din alea am mancat ieri, alaltaieri. Acuma vreau ceva nou big grin

| gabicoo a răspuns (pentru LaviniuA):

Atunci încearcă niște mierte fierte și noduri fripte.
hee hee

| LaviniuA explică (pentru gabicoo):

Mierte laughing prima data cand aud. E vreun regionalism?

| gabicoo a răspuns (pentru LaviniuA):

De coșcovă ai auzit?

| Furnicuta000 a răspuns:

Cand e mancarea fierbinte o pui intr-un borcan sterilizat, intorci cu capacul in sus si astfel poate rezista o saptamana sau chiar mai mult la frigider. Dar evita tot ce contine orez pentru ca au fost cazuri de imbolnaviri cu orez care a stat prea mult.
Iar daca bagi la congelator poti gati orice si oricum, dar unele mancaruri isi schimba gustul cand le decongelezi

| TimberWolf a răspuns:

Reusesti oare cu ghearele alea sa gatesti? ca vad ca voi pustoicele aveti gheare de un metru.
Ma intreb cum *** se spala.

| relian a răspuns (pentru TimberWolf):

laughing tu crezi ca poza aia este a ei? Pun si ele poze cum ar vrea sa arate, nu ca asa ar arata ele laughing

| TimberWolf a răspuns (pentru relian):

Stiam ca nu e ea, dar vad ca toate au acum gheare.

| relian a răspuns (pentru TimberWolf):

Asta e moda, dar mai sunt si care au unghii mici.Depinde cu ce se ocupa, dar in general cele care n-au joburi ori joburi de birou, asa au unghiile.
Vorba aia, oare cand pun mina pe ciocan? nu inteaoa scula omului

| TimberWolf a răspuns (pentru relian):

Eu cred ca nu pun mana nici pe treaba nici pe ciocan.

| relian a răspuns (pentru TimberWolf):

Nu baga mina in foc pentru ciocane? de munca poate e cum zici.

| TimberWolf a răspuns (pentru relian):

Daca ai avea o femeie din asta cu gheare de vampir, ai avea curaj sa o lasi sa-ti puna mana pe ciocan? daca te zgarie sau mai rau, te taie.

| romeo78 a răspuns:

Mâncarea nu se recomandă a se păstra mai mult de 3 zile de la prepararea sa.
Dar, puteți încerca procedeul de pasteurizare pentru supe, ciorbe, prin punerea în borcane de sticlă, nu de plastic, de 700 ml, a preparatului culinar, închis etanș și pasteurizat.
Vă spun acest lucru, deoarece există în comerț supe la borcan pasteurizate.
Dar, la congelator, nu, decât legume și fructe proaspete congelate, carne. Mâncare nu.

| LaviniuA explică (pentru romeo78):

Conservarea termica se face doar pentru alimente acide, de exemplu fructe. Pentru mancare gatita se foloseste oala sub presiune. Altfel se dezvolta bacterii (botulism). N-am eu timp de asa ceva de aia bag la congelator.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Eu nu ma pricep la gatit big grin Dar ti-as sugera un gulas, o ciorba de pui a la grec sau de burta, si cartogi fierti cu ou fiert, smantana si carnat. Ce am mai mancat o data la un meniu a fost o ciorba de conopida. Ori o mamaliguta la cuptor cu branza de oaie veche, smantana si carnat.