Cand e mancarea fierbinte o pui intr-un borcan sterilizat, intorci cu capacul in sus si astfel poate rezista o saptamana sau chiar mai mult la frigider. Dar evita tot ce contine orez pentru ca au fost cazuri de imbolnaviri cu orez care a stat prea mult.
Iar daca bagi la congelator poti gati orice si oricum, dar unele mancaruri isi schimba gustul cand le decongelezi
Reusesti oare cu ghearele alea sa gatesti? ca vad ca voi pustoicele aveti gheare de un metru.
Ma intreb cum *** se spala.
tu crezi ca poza aia este a ei? Pun si ele poze cum ar vrea sa arate, nu ca asa ar arata ele
Stiam ca nu e ea, dar vad ca toate au acum gheare.
Asta e moda, dar mai sunt si care au unghii mici.Depinde cu ce se ocupa, dar in general cele care n-au joburi ori joburi de birou, asa au unghiile.
Vorba aia, oare cand pun mina pe ciocan? nu inteaoa scula omului
Eu cred ca nu pun mana nici pe treaba nici pe ciocan.
Nu baga mina in foc pentru ciocane? de munca poate e cum zici.
Daca ai avea o femeie din asta cu gheare de vampir, ai avea curaj sa o lasi sa-ti puna mana pe ciocan? daca te zgarie sau mai rau, te taie.
Mâncarea nu se recomandă a se păstra mai mult de 3 zile de la prepararea sa.
Dar, puteți încerca procedeul de pasteurizare pentru supe, ciorbe, prin punerea în borcane de sticlă, nu de plastic, de 700 ml, a preparatului culinar, închis etanș și pasteurizat.
Vă spun acest lucru, deoarece există în comerț supe la borcan pasteurizate.
Dar, la congelator, nu, decât legume și fructe proaspete congelate, carne. Mâncare nu.
Eu nu ma pricep la gatit Dar ti-as sugera un gulas, o ciorba de pui a la grec sau de burta, si cartogi fierti cu ou fiert, smantana si carnat. Ce am mai mancat o data la un meniu a fost o ciorba de conopida. Ori o mamaliguta la cuptor cu branza de oaie veche, smantana si carnat.