Sincer sa fiu, daca doar ridica terenul nu stiu ce sa zic. O sa vorbesc cu un prieten care e inginer in constructii cat de repede pot si o sa-ti zic mai multe, dar daca face o lucrare (construieste ceva) are nevoie de proiect; asta fiind legal, desigur ca el poate sa faca lucrari ilegale, dar atunci poti sa-l reclami.
O sa ma interesez cat de repede pot despre problema asta.
O sa aiba nevoie de proiect, iar daca proiectul nu respecta anumite standarde nu i se va aproba si aici ar intra si siguranta casei tale.
Nu stiu exact cum sa ma exprim in termenii specifici, dar daca se poate dovedi ca o sa-ti afecteze infrastructura casei, o sa ramana doar cu gandul ca are terenul mai inalt.
Dar aici intervine ceva important si anume: Romania. Oricat de ilegal ar fi, sunt sanse ca el sa-si continue lucrarea.
Sincer sa fiu, daca doar ridica terenul nu stiu ce sa zic. O sa vorbesc cu un prieten care e inginer in constructii cat de repede pot si o sa-ti zic mai multe, dar daca face o lucrare (construieste ceva) are nevoie de proiect; asta fiind legal, desigur ca el poate sa faca lucrari ilegale, dar atunci poti sa-l reclami.
O sa ma interesez cat de repede pot despre problema asta.
andrei8072 întreabă: