Serpi, foarte multi, de unde ai si ideile astea? Eu am locuit, sau mama inca locuieste chiar linga un rau, destul de marisor, niciodata nu am vazut serpi asa cum spui, daca am vazut 2 serpi in viata mea acolo, unul cand trecea raul, desi noi faceam baie mai mereu in acel rau, copii find, si altul pe uscat, dar fug cand apare ceva.
Serpi sa colcaie nu prea sunt mai pe nicaeri, asta pentru ca exista si pasari, atit de noapte gen bufnite, care dacai vad noaptea bucuria lor, au ce minca, ziua la fel sunt ulii sunt pasari de prada care iar hali rapid.
Banui ca vizionezi filme de astea de groaza in care serpii colcaie, nu ai pe unde mereg de citi de multi sunt si cred ca asa se intampla si in realitate.
In plus de asta in RO nu sunt serpi veninosi, decat la munte vipere si alea nu asa peste tot.La cimpie, nu sunt serpi veninosi, asa ca nu ai de ce sa iti fie teama.
Interesant ce spui tu de locul ala, am auzit, dar nu am fost pe acolo, aveam ceva asistenti la acoala care se duceau in zona aia, aveau ceva acolo de lucru, dar nu stiam ca e asa de frumoasa cum zici.
Satul pare parasit, e si normal daca in zona nu au oamenii unde sa lucreze, la ce sa stea acolo lumea.
Este o idee buna ce spui tu, sa ai casa acolo, este liniste, zona este buna ca si clima, poti pune ceva pomi, una alta, arbori, sa stai si tu la umbra ca omu, dar vezi daca au apa, adica banui ca nu stat tot satu pe malul lacului, apele de regula nu apartin oamenilor, deci nici nu ai voie sa ai teren, nu poti avea teren exact pe malui unei ape, ala apartine statului.
Verifica daca poti avea apa, in sensul daca forezi put, desi daca spui ca dunarea este acolo aproape, mai este si acel lac, ar fi usor sa faci rost de apa, pentru ca aia conteaza foarte mult, apa face toata diferenta la orice loc.
Sigur sunt ape freatice la balamuc daca e Dunarea aproape. Si asa ce ai vazut tu, cam cit costa o casa, sau teren acolo in zona aia, dar mai la marginea satului nu central si cit sar vinde un loc acolo, spui ca ai vazut, ca este ieftin, ce inseamna, cit de ieftin este? Si eu as fi fost curios de asa un loc.
Au acces, sunt drumuri, ma refer macar asa un drum cu piatra, sau asfalt sau e doar drum de tara, de pamint?