| dany063 a întrebat:

Va salut pe toti! vreau sa-mi costruiesc un gard in lungime de 15 m liniari, caut o firma care sa mi-l execute sau meseriasi.astept raspuns urgent. locuiesc in voluntari. dati-mi va rog niste idei in privinta acestui gard, care sa ma coste cat mai putin...va multumesc1

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu lucrez cu asa ceva si iti pot oferi la aprox 4000 de ron toata lucrarea cu matrerialul meu inclus plus montaj problema e ca nu sunt din zona contacteza-ma ca sa-ti dau niste modele si preturi 0740453879 am facut recent o balustrada 15 ml cu 2800 ron calinantal507@yahoo.com pentru poze d

10 răspunsuri:
| DiDi a răspuns:

Dupa parerea mea, daca cauti asemenea firme, cel mai bine este sa te uiti peste anunturi din ziare sau chiar de pe net. Ori, sa dai tu un anunt pe net sau in ziar, si cu siguranta vei primi multe oferte si o vei alege pe cea mai buna si pe cea mai ieftina.

| dany063 explică:

Doresc un gard complet, cu o poarta pietonala, plus porti acces auto.acestea sunt incluse in lungimea totala a gardului, respectiv 15 m liniari.as dori sa-l fac din beton, cu stalpi si teava rectangulara.cu materialul executantului doresc daca se poate...si inca ceva, la ce pret m-ar duce lucrarea, aproximativ?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

15 ml, 4 stilpi de beton, soclu de beton, intre stilpi, poarta garaj si pietonala, totul din fier forjat / ma rog, sudat!), pret de 2008, 80 mil!
Acum preturile au scazut dar nu foarte mult!
Va puteti face o idee. Cel mai bine este sa cautati meseriasi in zona dvs sau chiar printre vecini.

| cristi202 a răspuns:

Daca nu ai gasit inca meseriasi, ma ofer sa il fac. Mina de lucru ar fi de 3000 Ron. Plus materialele, care costa in functie de modelul gardului (pe care il putem stabili impreuna, eu designer fiind, putind face sa iasa un model poate simplu, dar deosebit). Eu cred ca putem ajunge la o intelegere ca sa te coste cit mai putin. Trebuie doar sa comunicam si sa stim ce vrem. Ma poti contacta la nr 0722320024. Daca mai este valabil.

| Harp a răspuns:

Http://eldstil.com - Insa lucram doar cu fier forjat, va puteti uita pe site pentru lucrari precedente.
Daca vreti ne putem intalni pentru a va arata si alte modele.
Pretul nu vi-l pot spune din start, acesta variaza in functie de model.

O zi buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunu aici! 0746688367

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut numele meu este florin si ma ocup cu confectionarea gardurilor din beton din placi si stalpi de beton sunt panouri de 2 m lingime dar si latime cuprinde 5 placi panoul pretul este 150ron metru liniar montat si transportat de mine ce va intereseaza p dvs cimentul si balastrul care intra in gropile stalpilor in pamant

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut numele meu este florin si ma ocup cu confectionarea gardurilor din beton placi si stalpi este foarte avantajos detalii la telefon 0720837040

| gherghina a răspuns:

0763333466