| FrancezuRN a întrebat:

Vă salut, soția mea are 20 de ani, iar eu 18, aș vrea să plec in România și să mă cunun cu ea legal să luăm o casă cu credit pe 30 de ani, avem și un copil de 6 luni, ea are 11 clase, iar eu 7 deoarece nu am avut posibilitatea de a-mi termina studiile, dacă ne-am angaja am ne-am putea descurca,? Cât am putea plătii pe lună, și ce acte ar fi nevoie,?

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Ca sa luati un credit, va trebuie minim 6 luni vechime. In plus, doar unele banci iau in considerare veniturile relizate in strainatate, bineineteles pe baza de contract si in anumite conditii.
Suma de plata pe luna depinde evident de suma totala imprumutata.
Detalii si documente necesare poti obtine mergand la banca sa te informezi.

| RAY a răspuns:

Man tu acum unde lucrezi? ce salar ai?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cu 7 clase nu te poti angaja pe un salariu bun, si nici ea cu 11 clase, pentru angajare va trebuie liceul, iar banca nu va dacordă credit daca nu ave ti nici unul din voi loc de munca cu carte de munca salariu mare si minim un an de zile la actualul loc de munca. De ce ai facut copil daca ave ti o situatie grea? Cel mai bine stai la părintii tai sau la părintii fetei, si daca pleci din Romania ce vei face? Crezi ca in strainatate este mai bine? NU

| FrancezuRN explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu sunt in România! și soția mea are 12 clase dar mi se pare ca nu are ultimul semestru încheiat!

| Elena9328 a răspuns:

Nu vă angajează nimeni la momentul acesta fără 12 clase. Este foarte greu.

| Gaftoneanu_Mircea_1957 a răspuns:

Feriti-va deocamdata de credit!