Waw ce idee minunata, nu m-am gandit pana acum la asta. Mie in general nu`mi plac florile, decat florile copacilor. Dar uscate si intretinute asa cum spui tu cred ca ar aratat extraordinar. Multumesc.
@larysuk: ce sa dauneze unor flori deja...moarte? Care sunt deja taiate si uscate.
Nu nu avem, insa nici nu am auzit de aceasta metoda! Un sfat bun, insa am si eu o intrebare pentru tine:Asta nu le dauneaza florilor?
@ larysuk sa-ti spun cum fac eu:primesc flori(orice floare o rpimesc, o pastrez), le pun in vaza, ma bucur de ele, le las sa se usuce singure arunc apa din vaza si pe ele le pun intr-o vaza fara apa, am flori si de 3-4 ani care inca se pastreaza minunat! am vazut acesta idee intr-o revista(revista practic-o femeie aduna maracini si ii punea in vaza-mi-am luat si eu maracini si sunt foarte frumosi)
Cel mai bine se pastreaza trandafirii! eu le pictez dupa ce se usuca bine si sunt foarte frumoase! mai pun papura si flori micute albe(de la buchete cumparate) le invelesc in staniol, pun si papura in jurul lor si frunze de palmier de camera sau ferigi! bafta si tie!
@julyssa si mie imi plac magnoliile(in special cele violet) dar in caza am flori uscate pentru ca se potrivesc foarte bine si mai ales iarna cand nu prea e verdeata sa stii ca unele raman la culoarea verde dupa ce le dau cu fixativ, am mai spus le pun si parfum(orice fel de parfum) apoi le miros dupa 3 -4 zile si inca miros la fel de bine!
Larysuk sa-ti spun cum fac eu:primesc flori(orice floare o rpimesc, o pastrez), le pun in vaza, ma bucur de ele, le las sa se usuce singure arunc apa din vaza si pe ele le pun intr-o vaza fara apa, am flori si de 3-4 ani care inca se pastreaza minunat! am vazut acesta idee intr-o revista(revista practic-o femeie aduna maracini si ii punea in vaza-mi-am luat si eu maracini si sunt foarte frumosi)
Cel mai bine se pastreaza trandafirii! eu le pictez dupa ce se usuca bine si sunt foarte frumoase! mai pun papura si flori micute albe(de la buchete cumparate) le invelesc in staniol, pun si papura in jurul lor si frunze de palmier de camera sau ferigi! bafta si tie!
@julyssa si mie imi plac magnoliile(in special cele violet) dar in caza am flori uscate pentru ca se potrivesc foarte bine si mai ales iarna cand nu prea e verdeata sa stii ca unele raman la culoarea verde dupa ce le dau cu fixativ, am mai spus le pun si parfum(orice fel de parfum) apoi le miros dupa 3 -4 zile si inca miros la fel de bine!
@mg Florile de plastic nu sunt acelasi lucru cu florile de plastic! Eu pastrez florile primite si asta e un lucru bun!''x'' care mi-a dat buchetul ''y'' il poate revedea la mine in camera cand vine la mine, florile pe care le facc ies frumoase dupa ce se ususca si sunt pictate! Iarna arata bine, am si flori naturale la ghiveci, la fel de frumoase! Florile cumparate si oferite rezista maxim o saptamana apoi se ofilesc si presupun ca tu le arunci! eu nu! si poate nu toti au bani sa cumpere flori in fiecare saptamana, la asta nu te-ai gandit!