anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi cat ati plati pentru un frigider?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Depinde ce îți dorești se la el. Eu am un frigider de 700 de roni, care a răspuns perfect nevoilor mele de la momentul achiziției, adică acu vreo 10-12 ani: dimensiuni mai mici dar congelator separat, ușa reversibila (urma sa ma mut și nu știam cum va fi poziționat), aspect plăcut, culoare neutra, cât mai silențios și bineînțeles cat mai eficient energetic.
Între timp nevoile mele s-au diversificat, spațiul îmi permite mult mai mult, astfel ca ma gândesc la o combina serioasa, de preferat neagra, cu dozator de gheață, cu french door, pentru care as fi dispus sa plătesc pana în 5000 de ron.
Caietul de sarcini este destul de clar pentru mine, mai trebuie doar proiectul financiar, cu indicarea sursei de finanțare.

11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Atat cat este pretul.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți plăti decât prețul de vânzare, că nu e negociabil. Ce poți face ca să plătești mai puțin, este să compari mărcile între ele, mărimea frigiderului și performanța energetică, consumul anual.

| gabicoo a răspuns:

Un frigider bun trece de 2000 lei, unul "performant" trece de 3000 lei. Ce găsești între 1000 și 2000 te ține 3-4 ani!
Eu aș cheltui pentru un frigider 2400-2600 lei!
happy

| Frank51 a răspuns:

Nu e vorba de cât ai plătii, nu prea ai de ales. Un frigider pentru uz normal într-o casă este minim 1200 lei.

| Dismally a răspuns:

Habar nu am, probabil cam 1000 de lei, depinde cat e de mare si ce mai stie sa faca big grin

| dinaprilie a răspuns:

1000-1500 lei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1000 de lei. Am unu dar nu e bagata in priza ca nu am ce tine in el.

| Andrei007007 a răspuns:

Pai problema e simpla, daca vrei un frigider care consuma mult si sa fie cat de cat incapator atunci dai intre 1.000 si 3.000 lei, dar daca vrei sa fie si incapator si sa consume putin atunci pretul sare de 5.000 lei, nu o sa gasesti tu un frigider cu ambele cerinte pe la 3, 4.000 niciodata, poate la oferte din alea cu datul pe la spate. Iti spun, daca vrei un frigider calumea strange bani de unul la 6.000 sau 7.000 lei care are de toate in el si pe langa sa nu-ti lase si apa dedesubt asa cum mi s-a intamplat mie cu unul.

| anonim_4396 explică (pentru Andrei007007):

Apa e de la izolare nu de la cat platesti laughing daca se indoaie asta e

| Andrei007007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, o sa te lamuresti si tu asa cum m-am lamurit si eu, succes big grin

| AlinTanase a răspuns:

4000-5000 de lei sa fie unul incapator ca altfer degeaba