Ca idee Stihl nu fac masini foarte bune pentru tuns iarba, sau cel putin nu-s printre firmele de top la asa ceva.
Masini bune is alea ce au motor Honda, sau chiar masinile Honda de tuns iarba.
Dintre ele, mai bune is alea profesionale, atit ca si performate cit si ca durabilitate in timp.
Asta daca vorbim de masini de tuns iarba, nu de coase si trimmere.Deci masina de tuns iarba este masina care are cutite din otel, care are roti si poate fi impinsa sau pe care o poti conduce dupa caz.
Depinde si cita iarba ai de tiat, tuns, daca e putina, cauti o masina pe care o impingi ori la care tu mergi in sopatele ei pe jos.
Daca ai suprafata destul de mare, atunci cauti una ce o poti conduce, sa stai pe scaun si sa tunzi iarba.
Pentru suprafate mari scule bune ca si brand Scag, Toro, iar de astea mai micute pentru suprafte mici., Honda.
Chiar ma uitasem odata la ceva scule de astea si vazusem una ce credeam eu ca era f buna, nu mai stiu exact modelul, tin minte ca costa undeva la vreo 600 dolari aici la mine Honda, era de aia ce mergeai in spatele ei dar trebuia sa o impingi, nu era cu curea sa se autoimpinga sau cum se spune in RO, insa avea rotile ceva mai mamricele, sa poata rula f usor si rotile aveau rulmenti nu erau pe lagare.
Era, sau este scula buna, desi am vazut si altele care se deplaseaza singure dar ceva mai scumpe.Insa eu prefer pe astea ce le impingi tu, pentru ca uneori mai dai inapoi, mai faci si de astea si aia ce se deplaseaza ea singura e cam grea sa tragi de ea inapoi impotriva ei sa-i zic asa.
Stiu ca astea Honda profesiuonale au cutite duble, is f bine facute, tunde f frumos.
Aveam o poza cu ea, dar nu o mai vad in telefon, daca o gasesc iti spun si ce model este.
Dar ca idee, Honda is cam cele mai bune masini de tuns iarba chiar si de astea for Home.
Stihl nu-s mai pe nicaeri la capitolul asta, aia is buni la alte scule, drujbe, trimere si mai stiu eu ce mai fac aia asa bun.
O mașină de tuns iarba cum am eu. Nu-i trebuie motorină sauvbenzină. Și nu se strică. Merge bine desi o am de câțiva ani. Se cheamă Bosch Ahm 30. E cu majuscule dar se pare că nu am voie cu multe majuscule.