| paulp a întrebat:

Vreau sa cumpar niste scanduri din dedeman insa au 3 m lungime. As vrea sa le tai la jumatate - au acest serviciu in magazin oare?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Dedeman nu ofera serviciu de debitare. In schimb vand pervaze la metru, acolo au un pendular si sunt sigur ca daca il rogi pe omul de acolo te va ajutawinking.
Sau si mai simplu, iti cumperi un fierăstrău de mana, e foarte ieftin si util prin casa, daca nu ai un flex, un pendular, un circular de mana sau o sabie.

| paulp explică (pentru regis):

Mie imi e de transport. caci 3m nu incap in masina si le-as taia la jumatate; iau fierastraul si le tai eu in parcarehee hee

| regis a răspuns (pentru paulp):

Pai asta ziceam si eu, sa le tai singur iar fierastraul iti ramane. Sau na, apelezi la un prieten care are bare pe plafon sau la unul cu break. Chiar si o masina cu bancheta rabatabila ar fi utila, indiferent de caroserie, bineinteles cu portbagajul deschis.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai bine gandeste-te la ce le folosesti, daca ai nevoie de ele la 3 m sau doar pe jumatate.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Suni la ei și întrebi.

| GouDidodino a răspuns:

Cu un ferastrau de mana, un bomfaier cu panza pentru lemn rezolvi ieftin. Cum mai spunea cineva, daca ai un pendular iti poti debita singur la bancul de probe unde ai priză de curent