| Sonia822 a întrebat:

Vreau sa cumpar suport pentru cada, e un fel de tava din lemn sau bambus care se sprijina pe marginile cazii si pe care se aseaza burete, lumanarele, sapun, gel de dus. La mine se va uda constant in timpul dusului. Are cineva asa ceva, putrezeste din cauza umiditatii? Cum se comporta in timp? happy

4 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Am vazut si eu rahaturi de genul asta ce spui tu laughing is din bambus si lalcuite, deci rezista destul de mult in timp.
Deci poti cumpara, dar personal pe mine mar incurca, mai ales ca faci dus nu faci baie, poate ar fi bun daca stai in cada, desi daca mai dai si din picioare rastroni toate alea laughing

Parerea mea este ca nu le prea vad utilitatea.Sapun gel,burete le poti aseza si pe marginea cazii la colturi,ori poti lua un cum sa-i zic, sunt special facute sa tii in ele sticle de sampn, gel burete bla bla, is din metal si le poti prinde de teava de dus, asta daca ai teava de sus ce vine de mai sus, ori le poti prinde cu ceva suruburi de nu ai teava de dus in perete.

| oglindasultanului a răspuns:

laughing Nu am observat pentru ca la mine este marginea de la cada deasupra, mai lata decat suportul de dedesubt. Cred ca depinde de model.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt tratate antiumezeala.
Gandeste te la bancile de lemn din parc care au trecut prin veri si ierni

| andreidmbm a răspuns:

Teoretic el e tratat pentru a nu se distruge din cauza umiditatii, insa depinde de calitatea executarii acestuia. Nu as stii sa iti spun un brand anume, eventual vezi review-uri pe eMAG la ele.