| CristinaCrisPetre a întrebat:

Vreau sa cumpar un purificator de aer. Aveti vreo recomandare? Caut ceva de maximum 1000 lei pentru 65mp. Mulțumesc!

5 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Si ala cu ce te ajuta mai exact? Tu nu stai inchisa in casa, nu stai intr-o cutie, majoritatea timpui iesi afara, mergi la munca etc, bani irositi.
Cel mai bine mentii casa curata, cu mia aia cumperi un aparat de aer conditionat sa stai si tu la racoare vara laughing

Cind ii vad pe unia, vai eu pun numa filtre de alea scumpe, sa nu treaca nici polenu, bla bla.
Il intreb si cand esti afara, nu-i polen, afara nu-i praf? Nu mai zice nimic, nu are ce laughing
Purificator de aer, ce anume face aparatul ala? Te duci afara, acolo cine purifica aerul?
DFar na asta e fiecare cu cel doare, gasesti la, magazine eMag, dedeman, cauta, intre la ei si vezi ce au, citeste descriere, ce face preturi.
Dar nu cred sa fie pentru asa spatiu ce vrei tu.Sint niste chestii, dar acolo in RO nu ai cum folosi, sau instala, astea ce zic eu se instaleaza in conductele de aer pentru cei care au aer conditionat centralizat, este ceva electronic, electric, care omoara bactyerii ciuperci, praful il sparge nu stiu cei face, unia folosesc, personal nu-s curios ca oricum ies pe afara, asa ca ala e cheltuiala in plus, unde pui ca se mai defecteaza, probleme in plus pentru nimic.

| CristinaCrisPetre explică (pentru relian):

Nu stiu cum ati ajuns la concluzia ca nu am aer condiționat in casa. Intrebarea era in legatura cu ce tip de aparat, nu daca are rost sau nu. Aparatul mi-a fost recomandat de medic.

| relian a răspuns (pentru CristinaCrisPetre):

Am ajuns la concluiz aia, pentru ca ce intrebi tu, este de fapt un fel de ventilator, cel putin la majoritatea cam asa functioneaza, iar cand intrebi de asa ceva, normalcauti, sa invirta aerul, sa te mai racoreasca.

Daca ai AC deja, iar medicu tia recomandat purificator de aer, tu ce pretentii sa ai de la un medic,, stii doara ca aia au ochelari de cal, ca in general ei nu prea gindesc laughing

Asa se spune parca, politistu, pompieru, doctorul, popa, astia is cu ochelari de cal.

Iti recomanda purificator de aer, apoi tu iesi pe afara, unde e praf si de toate in acel aer, asa si ai rezolvat ce?
In casa daca tu mentii curatenie, nu ai nevoie de purificator, nu vad ce ar face ala.
Dar ca idee, acel purificator ce intrebi, ce face mai exact sau ce ar trebui sa faca?
Intreb pentru ca aceste purificatoare nu-s toate la fel, nu toate fac aceiasi chestie, asta de nu stiai.

Cum am spus, nu mai stiu de am spus in mesajul anterior, exemplu is purificatoare care doar omoara prafu, ciuperci si bacterii, dar astea lucreaza doar in conectie cu aerul conditionat ala centralizat.

Cele care le tii in camera, am vazut scriu pe ele Ozonare sau nu mai stiu ce alte chestii, care din pctul meu de vedere exact pistol cu apa, ca si ala din aerul condtionat ce am zis, pentru ca noi nu stam intr-o cutie inchisi ermemtic, majoritatea timpului iesi pe afara.

Ce faci cand mergi la munca, le ceri alora purificator? Ce fac oamenii care lucreaza in supermarketuri, care lucra pe afara?

In sf, eu asta voiam sa arat, asa de aparate gaasesti ce cauti, dar nu stiu daca vei gasi la dimensiunile alea ce vrei tu, adica sa iti faca in toata casa chestia asta.

Ce am aratat eu, ala cu aerul conditionat centralizat, acolo ai ducturi, adica tubulatura care duce aerul in toate incaperile, iar acel aparat se monteaza linga ventilatorul care circula aerul si omoara ce am spus ciuperci, bacterii, praf, desi si acolo ai filtre laughing dar na, cand omu vede, vai asta omoara si covid 19 laughing asa mai fac unia reclama, omu gata a si pus botu ca robotu.

Nu se gindesc, stai frate ce fac cand ma duc la munca, ce fac cand ies pe afara, acolo nu-s ciuperci, nu-i praf.
Cum am zis omu nu sta sa analizeze ca si doctorul ala ce tia recomandat.
Gindeste ca de era ceva bun, era aprobat si bagat in anumite sisteme.
Dar, sunt aparate de aer conditionat care au chestia asta in ele, purificatoare de aer.
Cauta si vezi la caracteristicile aparatului de aer conditionat, dar alea is scumpe, dealde 6-8 mii lei doar un aparat pentru o incapere.

Bine, nu-i asa de scump ca purifica aerul ce mai zic aia, alea au tot felul de alte chestii, camere de urmarire, sensori de temp infrarosu si etc.toate alea fac aparatul ala f scump.

Cauta la Mitshubishi si vezi aparate de aer conditionat nava spatiala laughing
Dar cum zic, nici ala nu face in toata casa, decat daca pui tu in fiecare camera aparat.

In sf, scuze daca crezi ca comentariu meu tea deranjat cumva.

| Dragobeta a răspuns:

Geamurile LAAAAARG deschise. E gratis.

| vatadezahar24 a răspuns:

Am găsit doar din afara țării, de 81 mp, ar veni în cam 2 săptămâni. https://www.amazon.com/......B0856PHMMK