| meseryashul a întrebat:

Vreau sa fac o casa cu living in care sa intre si bucataria, plus 2 camere, si eventual un beci dar nu pe toata suprafata casei. Terenul il am, intrebarea mea este imi ajung 30.000 de euro pentru o asemenea casa?

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Ce v-a apucat domnilor cu mobilatul? Omul intreba daca ii ajung banii pentru constructie, nu pentru mobilat...

Eu zic ca te poti incadra in suma asta, cu conditia sa nu te intinzi la avioane, ci la materiale de calitate medie si mai ales finisaje fara fite. Cu atat mai mult cu cat dormitoarele se pot face in mansarda, facand economie la fundatie, la zidarie si la plansee.
Beciul nu stiu cat este de rentabil, mai ales daca nu e o casa la tara, unde ai nevoie sa pastrezi vinul sau legumele obtinute in gospodaria proprie. Un beci facut ca la carte costa mult mai mult decat o camera cu aceeasi suprafata. Daca totusi te hotarasti sa faci unul, verifica inainte adancimea la care se gaseste panza freatica, eventual intreaba vecinii care au deja un beci daca nu au avut probleme din aceasta cauza.

4 răspunsuri:
| Teddy_6960 a răspuns:

Iti ajung daca sti cum sa i economisesti cauta pe internet modele sau lucruri(canapele, mese, fotolii)din judetul tau si asa te orientezi dupa pret.Bafta pls funda

| razvan1305 a răspuns:

Depinde foarte mult de forma casei pe care o vrei.Am vazut caze cu fel de fel de lucruri, camere iesite in afara si restul. Teoretic ar trebui sa ajunga ca materiale si muncitori dar la mobilat e mai greu deoarece depinde de modelul si pretul ales

| alexandrucorsate a răspuns:

Cu acesti bani poti face o casa uriasa chiar doua, problema sta in cei ce ti-o fac sa nu traga de timp si sa iti adauge mereu cateva lucruri care nu sunt necesare. spun ca lucrez in contructii happy

| liacristina93 a răspuns:

Daca ai bani astea mai bine ti_o cumperi gata facuta pentru ca o data ce te-ai apucat de o casa nu sti cit te costa sigur iti spun din propria experienta este ca o gaura neagra pentru bani