| Nicolae_Boran_1956 a întrebat:

Vreau sa izolez casa exterior am 90m patrati lungimea × înălțimea vrea polistiren extrudat de 5 mm citesc baruri îmi trebuie cita plasa și cit saci de material trebuie va rog și un preț dacă se poate. Multumesc

8 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu mai izola nene casa la exterior ca mori in casa de frig, izoleaza la interior totu, pereti tavane tot si stai si tu la caldura dupa nu stai in frigider laughing Dati banii aiurea, nici nu ai dar ii irosesti pe aia care ii ai aiurea.

| lpavel a răspuns:

Sper ca stii ce vorbesti pentru ca cel extrudat e cel colorat sa zic asa, nu e cea alba si e foarte scumpa si vorbesti de polistiren extrudat de 5 cm nu de 5 mm. happy deci la 90 m2 ai nevoie de 15 bacsuri de polistiren, cam 30 saci adeziv pentru lipit si gletuit (depinde de pereti), plasa 100m2 (patrati), si acum preturile :
Polistirenul extrudat cam 1800 lei (18 mil)
Adeziv pret 30 saci cam = 470lei depinde de unde cumperi...
Plasa pentru polistiren 100m2 = 320lei ( 3200 000)
Total pret 2590 lei ( 25 900 000)

| cristi202 a răspuns (pentru lpavel):

Ai uitat mina de lucru, ca nimeni nu o sa-i faca pe gratis happy. Deci, inca 2250 de lei, total fiind 4840 lei. Cu 5000 de lei, ii mai ramane sa o si "stropeasca" la sfirsitul lucrarii happy.

| Karina85 a răspuns:

Intra aici http://www.adeplast.ro/sisteme-adeplast/Termosisteme-cu-polistiren si iti faci un calcul exact de materiale si pret

| Nicolae_Boran_1956 explică:

Vă rog ce minți indICA d-vostru ca polistiren de care și ce materiale și un pret aproximativ pentru. suprafață indicata va mulțumesc mult.

Vă rog dacă nu va deranjez mai ajutați o data fiind pensionar trebuie sa dramuiesc banii ce fel de polistiren îmi indicați grosime de 5 sau 10 cm citi metri are un pachet va rog și îmi cer scuze de insistenta Mulțumesc.

| lpavel a răspuns (pentru Nicolae_Boran_1956):

Pentru izolatii case se foloseste polistirenul alb incepand de la 5 cm grosime pana la 20 cm grosime! Eu va sfatuiesc sa puneti polistiren de 10cm grosime!
1 pachet din aceasta grosime contine 2.5 m patrati din care va trebuiesc pentru 90m2 : 36 de pachete + 2 pachete pentru pierderi, deci 38 de pachete in total care va costa 1600 lei (16milioane). Deci vedeti acum diferenta dintre cel extrudat si asta alb care se cheama expandat! Sa nu mai vorbim ca e si mai groasa happy
Restul din materiale le aveti mai sus, numai polistirenul trebuia schimbat! Spor la munca! happy

Vă rog frumos pentru izolație camera cu placa rigips exista cu placi cu vata prinse pe ele direct care se lipesc direct dacă da cit ar costa o placa și unde pot găsi sunt Cum se caută la denumire. Multumesc.