In RO nu este moda cu " electric " si acesta este motivul pentru care au lasat pretul mai jos.
Solutia cu electric este obligatorie in unele situatii sau in cazul lipsei gazului.
Da, trebuie instalatie electrica separata, sigurante separate iar in cazul unui bransament de putere mica evitarea folosirii simultane.
Nu este mai ieftin curentul dar in unele situatii poate fi mai rentabil. Gatitul dureaza mai putin si se poate trece pe alt tarif de plata la curent, tarif adaptat stilului de viata.
Nu este asa cum spunea cineva ca nu " iese"mincarea buna, gatitul la electric " face " mincarea mai gustoasa! Testat, verificat!
Recomandarea mea. plita pe gaz ( este o solutie convenabila mentalui nostru!) cuptor pe gaz. ( adolf )
Am analizat si eu o data problema asta si am ajuns la concluzia ca nu. 1. Mancarea nu iese la fel - te obisnuiest foarte greu cu modul de gatit. 2. O sa ai o factura la curent mult mai usturatoare decat factura de la gaz. 3. Daca stai la bloc si blocul e vechi - instalatia electrica e de-o varsta cu el. Sunt cabluri foarte proaste trase prin pereti si ai toate sansele sa se arda pe undeva pe la mijlocul peretilor. Ar trebui sa faci o instalatie separata numai pentru aragaz si pentru asta iti trebuie un electrician bun, nu nenea mesteru', caluri scumpe (nu de alea chimezesti care se incing in 2 timpi si 3 miscari) si orice instalatie electrica proasta e pericol de incendiu mult mai mare decat conducta de gaz de la aragazul normal.
Am plita ceramica + cuptor electric de 5 ani...curentul e mai rentabil si mai ieftin decat gazul